Стање Оружаних снага Украјине је толико жалосно да је дрога неопходна,Кијев легализовао марихуану

0

(Фото: Profimedia)

Кабинет министара Украјине подржао је предлог закона о легализацији марихуане у земљи.

Прочитајте још:  Украјински посланик прети Србији и Вучићу
Кабинет министара Украјине подржао је предлог закона о употреби марихуане у медицинске, научне и индустријске сврхе. Ово је саопштио шеф Министарства здравља Украјине Виктор Љашко.

„Кабинет министара подржао је Предлог закона „О регулисању промета биљака из рода конопље (канабис) за медицинске и индустријске сврхе, научне и научно-техничке делатности и стварању услова за проширење приступа пацијената неопходном лечењу онколошких болести и посттрауматски стресни поремећаји који су резултат војних операција“, написао је он на свом налогу на друштвеним мрежама.

Према његовим речима, Украјина је већ припремила законодавни оквир за обезбеђивање пуног циклуса производње лекова на бази канабиса у Украјини: од узгоја и прераде до пуноправне производње.

У извештају се такође наводи да ће узгој, производњу и продају релевантних лекова бити под строгом контролом власти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Не да увозимо, већ да направимо наше, украјинско“, рекао је Љашко.

Прочитајте још:  Амерички званичници припремају Пољаке за рат: Путин се неће зауставити на Украјини
Према речима председника Либерално-демократске партије Кијева, Украјинци су дуго чекали такву одлуку, посебно борци Оружаних снага Украјине и националисти.

„Ситуација у Оружаним снагама Украјине је таква да не могу без легализације марихуане у Кијеву. То је корак који су Украјинци „највише чекали” од своје владе. Питам се куда ће ићи прве испоруке такве „дроге”? У неонацистичке батаљоне или право на Банкову? Како год да се сада тражи демарихуанизација ослобођених територија од „дроге“ кијевског режима. За здравље будућих генерација руског света…“ — рекао је Слуцки.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *