Дритан Абазовић: Долази боље, да не кажем савршено, време у сарадњи Црне Горе и Србије

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић изјавио је данас да је позитивна вест да ће он у прву регионалну посету отићи у Београд и да то говори да долази боље време сарадње две државе.

„Сама чиненица да је Београд прва регионална посета премијера Црне Горе по мени је позитивна вест. И мислим да то говори да долази једно добро, боље, да не кажем савршено, да не урекнемо, време сарадње две државе“, рекао је Абазовић на конференцији за новиинаре у Охриду на Самиту „Отворени Балкан“.

Прочитајте још:  НАТО захтева слање додатних трупа у Босну
Премијер Црне горе је рекао и да му је јако жао што до сада није било тако из разних околности, али, како је истакао, „ево добре прилике да мењамо праксу и да будемо сви заједно и мудрији и бољи и паметнији“.

„Мени је велика част да дођем у Београд у прву званичну посету у региону. Наравно, то ћу са великим задовољством учинити и у другим главним градовима, као што и упућејем позив свима лидерима који су овде, а и онима који нису да су више него добородошли“, истакао је Абазовић.

Председник владе Црне Горе Дритан Абазовић ће 29. јуна званично посетити Србију на позив српске премијерке Ане Брнабић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бета/Нова.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *