Ле Пен позвала грађане да гласају против Макронове коалиције

0
марин

Марина Ле Пен (Фото: Принтскрипт)

Марин Ле Пен је позвала грађане да гласају против „Заједно“ Емануела Макрона! у предстојећем другом кругу парламентарних избора.

Бивша француска председничка кандидаткиња Марин ле Пен позвала је Французе да гласају против Макронове коалиције на изборима за Националну скупштину земље. Ову изјаву је поткрепила чињеницом да Макрону не треба дозволити да реализује свој „антисоцијални пројекат“.

„Следеће недеље је важно не дозволити Емануелу Макрону да добије апсолутну већину која би му омогућила да нам наметне свој антисоцијални пројекат и ради шта хоће без вас, па чак и против вас“, написала је Ле Пен на свом Твитеру.

Раније су постали познати резултати првог круга избора за доњи дом француског парламента – у овом тренутку левичарска коалиција „Нова народна еколошка и социјална унија” предњачи по броју гласова за њу. , престигавши председничку коалицију за 0,4%.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *