Бил Клинтон слао званичнике у Област 51 да трагају за ванземаљцима

0

Клинтон (Фото: Јутјуб)

Бивши председник Сједињених Амерички Држава Бил Клинтон открио је да је за време свог мандата слао људе у Област 51 у потрагу за ванземаљцима.

Прочитајте још:  Руси у Србији су једини народ који нема своје представнике у Националном савету националних мањина! (ВИДЕО)
Клинтон је у једној емисији признао да је, док је био у кабинету, слао агенте у област у Невади како би открили да ли заиста има ванземаљаца међу нама.

Бивши амерички председник је Џејмсу Кордену открио да су он и његов шеф кабинета Џон Подеста желели да провере да ли има или нема ванземаљаца, као и да је желео да има потпуни извештају о Розвелу.

“Рекао сам да морамо да сазнамо како ћемо да се носимо са овим, јер ту радимо много наших истраживања о невидљивости у смислу технологије, као што је летење авионима које радар не примец́ује и све то. Зато су били тако тајновити” – објаснио је Клинтон.

Прочитајте још:  Убијање долара је део глобалистичке агенде?
Некадашњи први човек Америке је потом рекао да, колико је упознат, нема ванземаљаца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Али, каже да су му веродостојни астрономи рекли да постоји до 95% шансе да постоји живот ван нашег Сунчевог система.

Подсетимо, Пентагон је признао да постоји више од 140 виђења која су анализирали и не могу да објасне, а нека од њих “пркосе људској технологији”.

Иначе, Област 51 је америчка војна база у Невади, и налази се око 180 километара од Лас Вегаса. Изграђена је 1955. године и у питању је веома чувана база за испитивање авиона и нових оружја. Због тога што је толико обезбеђена сумњало се да се овде врше испитивања над ванземаљским летелицама и бићима.

Постоје неке појединачне изјаве и различита виђења чудних појава у околини базе.

Телеграф.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *