Ко је премијер црне шуме?

0

(фото:ИН4С)

Захваљујући највећем трагичном комичару данашњице, првобитном Владимиру Зеленском, сазнали смо, коначно, ко је премијер Црне Шуме – Еди Рама! То је споменути Володомир објавио на свом Фејзбук профилу, након сусрета са њим и извјесним Абазовићем , „предсједником Владе Албаније“.

Не знам, заиста, зашто бих сумњао у исказ господина Зеленског, коме читав тзв Запад безрезвјерно вјерује! Нема дана а да не гостује преко линка у неком од евроамеричких, канадско- аустралијских, новозеландских парламената, чије ријечи тамошњи посланици, на ногама, салвама аплауза дочекују.

Прочитајте још:  Црна Гора изгласала закон: Особе истог пола сада могу у брак
Пошто спадам у слабије обавијештене држављане Црне Горе, мислио сам да је на челу најновије црногорске, како сам чуо, некакве мањинске, односно вазалне Владе, особа по имену Дритан Абазовић. Једва сам дочекао да чујем информацију из прве руке, од уваженог господина Зеленског. Дакле, није Дритан, него Рама. Мој покојни стрико Милош Стеванов би рекао – „Није шија, него врат!“

Но, морам да признам да ми је приликом овог најновијег сазнања, на неки начин, пао терет с врата. Крајње необавијештен, мислио сам да је споменути Дритан, најприје потпредсједник, па потом предсједник кукавне црногорске Владе, коме сам у свом незнању, напамет упутио више безразложних критичких ријечи. Не морам да кажем колико ми је лакнуло кад сам видио, захваљујући Володимиру, да сам трошио ћорке на погрешну адресу.

Хвала Богу да Дритан, ето, није наш, већ по исказу Зеленског, премијер Албаније!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У овом часу, бар за мене, мање је важно шта су Рама и Дритан радили код Зеленског у Кијеву. Не треба сумњати да су они, у очима свијета, нарочито Брисела и Вашингтона, на прави начин представљали Црну Гору и Албанију, наспрам безмјерно сатанизоване и омражене Руске федерације.

Прочитајте још:  Црна Гора прва у Европи по броју службених аутомобила!
А шта ако господин Зеленски није био у праву? Ако је, можда, случајно замијенио функције својих знаменитих гостију?

Пошто као вјерник не вјерујем у случајност, намеће ми се готово неизбјежно питање: Није ли, можда, господин Зеленски у дослуху са екстрасенсима, односно, видовитим људима побркао „лидере“ и функције?

Прочитајте још:  Миц по миц Аушвиц – Теорија завере је постала завера
Али, за такву, могућу комбинацију, фали ми још једна особа- Курта (или Мурта , опростите ми на незнању!), без кога нема на Западу толико жељене, одавно пројектоване Велике Арбаније.

Прилика за тако нешто биће следећа здружена посјета Кијеву. Ако је, уопште, буде! И ако у Кијеву буде господина Зеленског.

Јован Лакићевић/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *