Чудна масовна угинућа стоке у САД. Да ли неко плански изазива још већу глад? (видео)

0

Игре глади

Kако преносе бројни медији, на тисуће грла стоке угинуло је у југозападном дијелу Kанзаса, а као узрок се наводе велике врућине, које тренутно владају овим дијелом САД-а.

Но, оно што је врло чудно и сумњиво је чињеница да су читава стада умрла у готово исто вријеме. Да се радило о угибању услијед екстремне врућине, врло вјеројатно би се догодило да дио стада угине, а дио преживи. Овако се поставља питање ради ли се заиста о природном догађају или можда о саботажи.

Размотри ли се овај догађај у контексту 100 досад документираних случајева подметања пожара у прехрамбеним објектима диљем САД-а, не можемо а да се не запитамо ради ли се о намјерном рушењу прехрамбене индустрије и ланца опскрбе храном.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Још прије годину дана смо упозоравали да је несташица хране још једна умјетно створена криза коју нам припремају. Додуше, тада нисмо знали точно на који начин ће је реализирати. Данас, док и даље траје рат у Украјини, а у САД-у се догађају овакве ствари, ствари постају пуно јасније…

provjeri.hr

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *