Дритан паничар: Грађани штедите гориво и струју

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

Влада Црне Горе чини све што може да олакша грађанима када су у питању цене горива, али не може да заустави рат у Украјини, казао је црногорски премијер Дритан Абазовић.

Прочитајте још:  Црна Гора: Још без мањинске владе
Поручио је да је највећа брига Владе шта ће бити на јесен, јер „не само да ћемо имати кризу енергената, него и хране“, наводи агенција Анадолија.

“Озбиљне земље озбиљно размишљају о предстојећој кризи. Предузећемо све мере и предузимали смо их, а већ смо имали иницијативу у вези са политиком акциза”, рекао је Абазовић на конференцији за новинаре у Вили Горици након сусрета с премијерком Финске Саном Марин.

Прочитајте још:  Вучић: Црногорска аутокефална црква и де факто и де јуре постоји и пре успостављања независности 2006. год
Абазовић је истакао да ће урадити све што је могуће да грађанима олакшају.

“Молим да грађани раде на уштедама електричне енергије и горива. Грађани док је лепо време да се можда више прилагоде здравим стиловима живота. Није ово апел да се промене навике, али све на свету чека тешка година и она неће заобићи ни Црну Гору”, упозорио је Абазовић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Премијер Црне Горе сматра да би се добром и паметном политиком и регионалном сарадњом, као и у време пандемије коронавируса, и ова ситуација могла превазићи на најбољи начин.

Н1

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *