Чланица СПС у Програмском савету РТС-а

0

(фото:Врањске)

Управни одбор Јавне медијске установе Радио-телевизије Србије, на деветој редовној седници, изабрао је 15 чланова Програмског савета РТС-а.

Прочитајте још:  ШТА ЈЕ ХАНТЕР БАЈДЕН РАДИО У БЕОГРАДУ? Преко софтвера из Србије покрадено 30 милиона гласова
Чланови Програмског савета изабрани су са листе од 30 кандидата које је предложио Одбор за културу и информисање Народне Скупштине Републике Србије.

За чланове Програмског савета изабрани су: Жарко Ракић, Срђан Арсенијевић, проф. др Драган Никодијевић, проф. др Ивана Миловановић, Гордана Раковић Рудовић, Слађана Остојић, Марија Никшић, Јакша Шћекић, Владимир Паликућа, Оливер Њего, Мирољуб Ранђеловић Расински, Иван М. Петровић, Јелена Влку, Весна Бјелић и Зоран Остојић.

Прочитајте још:  Злочини над Србима: Коме сметају мртви Срби и ћирилица на српским гробљима?
Међу овим именима истиче се Јелена Влку, која је, поред тога што ће бити део Програмског савета Радио телевизије Србије, члан Социјалистичке партије Србије.

Избор је обављен у складу са Законом о јавним медијским сервисима и Правилником о поступку и условима избора именованих лица у ЈМУ РТС, навео је Јавни сервис.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Директно.рс

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *