Драгиња, немој нам претити, зваћемо ти попа СПЦ који те је крстио

0

Драгиња Вуксановић Станковић у континуитету изиграва фактор нестабилности који покушава да нанесе штету Српској Православној Цркви, иско и сама припада истој. Видно потрешена због већ усаглашеног Темељног уговора са СПЦ, Вуксановићева се често погуби у времену и простору, па себи за право даје да мисли да може да одлучује и прави споразуме у име Владе Црне Горе. Подсећања ради, Драгиња Вуксановић није дио црногорске Владе јер је чак и за политичка схватања Рашка и Ранка била превише агресивна и радикална, саопштио је Бобан Радевић из Слободне Црне Горе.

„Овом приликом желим да помогнем поменутој посланици да схвати да је Темељни уговор који треба да буде потписан идентичан осталим уговорима са другим вјерским заједницама и да СПЦ не може имати никакав другачији уговор по њеној жељи, ма колико томе стремила. Најзад, Вуксановићка, Коњевић и Кривокапић могу само да се помоле Богу да тај споразум буде што пре потписан. У супротном, опет ће на улицама Црне Горе свакодневно гледати десетине хиљада верника са крстом у рукама и молитвама на уснама, за шта чврсто верујемо да су поменути функционери СДП-а – једва преживели“, наводи се у саопштењу.

ИН4С

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *