Пар месеци нове владе: Само Дританове локне на своме месту!

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

До прије пар година мислио сам да од ДПС власти нико не може бити гори. Међутим, прво ме је Здравко демантовао, а потом и Дритан. Има горих и од ДПС-а на власти! Па,људи, је ли могуће?

Нећу о Здравку ни слово, али о Дритану хоћу. Дошао је на чело владе, а да то није сањао ни у најљепшем сну. Гарант да му је неко прије пар година рекао да ће бити премијер, весело би се насмијао и отишао у своју еколошку и грађанску УРУ да брани цвијеће, чемпресе и зелене трансверзале! И камо среће да из тог парка Дритан није излазио. Сигурно би тамо нешто и урадио, барем једну љубичицу како ваља засадио, али Дритан одлучио да води државу. Гдје ју је довео, то ћемо тек да видимо, али ових пар мјесеци доказ су да са Дританом нема неизвјесности. Биће нам све горе и горе, без сумње!

Прочитајте још:  ШЕХОВИЋИ И ОДГОВОР ШЕРБУ РАСТОДЕРУ: Повод одмазде над муслиманима убиство Бошка Бошковића, налогодавац Јусуф Мехоњић (1)!
Након што је срушио Здравкову владу, Дритан је саставио нову! Кога све ту има или нема, нико не зна, али се зна да никада није било да се тако безначајне странке и безначајни појединци нађу на виђеним мјестима. И баш зато што су тако мали и са безначајном подршком у државним фотељама изгледају некако смијешно, као неки кловнови саплићу се на сваком кораку, осврћу се лијево и десно и сами не вјерујући гдје су и чиме се баве и сваки дан се питају да ли је све то могуће! У тој кловновској политичкој трапавости највише се истичу Рања и Рашко! Ама, таквог тандема нигдје нема! Један кроји спољну, други одбрамбену политику! И то по оном принципу „Скроји ти га Ђура“! Шта би то требало да значи, не знам, али знам и да Рашко и Рања свашта раде и да стварају такав пичвајз де не знаш да ли да се смијеш или плачеш. Углавном тај двојац самостално лети и спроводи своје политичке идеје које је на изборима подржало тек четири одсто грађана. Али, ко о томе мари! Рашко и Рања се понашају као да су предсједници Африке и Индонезије! И таман и таква им је политика!

Ништа бољи нијесу ни Бошњаци! И они не знају шта их је снашло. Истина, Ервин је на вријеме све схватио! Поскупљује ово гориво и глади се по трбуху. Као да је неки бег или везир! Јесте да ништа не ради, али важно је да си бег или везир!

СНП личи на Мохиканце. Они у дођу као посљедњи изданци иборне воље од 30. августа и рогуше се на све што Рања и Рашко трубе, а Ервин метанише! Истина, ова Данијела се толио уживјела у улогу државног функционера да је постала сумњива и самом СНП-у! Хвали НАТО гдје стигне, прима бриселске и остале ЕУ вагабунде и само што не оде са њима негдје на љетовање! Толико су постали нераздвојни! СНП се попут сваког посљедњег Мохиканца дави у својој прошлој слави и на сигурном путу су сопственог нестанка. Даће Бог да се то и оствари!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

А Дритан? Локне му расту као из воде. Увијају се лијево и десно, напријед и назад и у том зализивању и нализивању, покушавају да натјерају немирне дјјелове пунђе да остану на окупу и да наставе своју залудну мисију. И док он смирује локне, обичном човјеку не преостаје нипта друго него да се ошиша до главе и да тако симболично покаже да не жели да га нико шиша! Посебно не Дритан, који не силази са авиона! Лети од Абу Дабија до Кијева, Брисела и осталих метропола. Ваљда му се због тога и толико увијају локне! Од промјене климе!

А шишају нас брате, посебно Србе! Не знамо више гдје ни да се почешемо ни коме да се обратимо за заштиту! Рања и Рашко ни да чују за Србе, Ервин се прави Енглез, а СНП боље и да нас не брани! Најсумњивија ми је ова СНП одбрана. Мора да нам се грдно пише, када нас СНП брани! Дритан нас понекад помене, али боље и он да нас не брани! Свакако смо награбусили!

Углавном у Дританој влади једино премијерове локне су на своме мјесту. Остало је све у погрешном времену на погрешном мјесту! Тога није било ни у вријеме ДПС-а! Боже сачувај шта нас још све чека, али свему треба бити наредан! Па и уколико Дритан настави да сређују локне и извлачи мак на конац!

Скроји нам га, богами, и Дритан!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *