Уместо да је сахране, остала жива и родила великог човека

0

Током Другог светског рата, један војник је добио дозволу да се врати кући. Чим је стигао на путу у близини своје куће угледао је паркирани војни камион, натоварен лешевима, и схватио да је непријатељ бомбардовао његов град. Камион је превозио десетине лешева и спремао се да их превезе у масовну гробницу.

Прочитајте још:  Атина: Сукоби током саслушања хрватских навијача
Војник је стао испред наслаганих лешева да их последњи пут погледа и приметио да ципела на женској нози личи на ципелу коју је претходно купио својој жени. Пожурио је својој кући да провери где му је жена, али се брзо вратио до камиона да провери леш и пронашао своју жену! После шока који је војник претрпео, није желео да му жена буде сахрањена у масовној гробници, па је тражио да је извуку из камиона како би је он сахранио.

Приликом пребацивања установљено је да и даље споро и отежано дише, па је превезена у болницу где јој је указана неопходна прва помоћ и повратили је у живот. Неколико година након инцидента и завршетка рата, његова супруга, која је требало да буде жива закопана, затруднела је и родила дечака по имену Владимир Путин. Он је актуелни председник Русије.

Фејсбук/Борба за истину

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *