Агонија либералног режима

0
сад

(фото:AP / Virginia Mayo )

У САД се појачава лов на вештице за изборе. Агенти ФБИ-а одржали су рацију и шоу маски код председника Републиканске партије Неваде Мајкла Мекдоналда и његове секретарице. Добио га је и један од челника америчког Министарства правде у Трамповој ери, Џефри Кларк.

Кларкова имовина је претресена рано ујутру због подршке иницијативама држава за оспоравање изборних резултата 2020. године. А републиканско руководство Неваде је ноћна мора за организовање симболичног гласања својих бирача за Трампа у децембру 2020 – након што је одбило да призна Бајденову победу.

Прочитајте још:  Блинкен планира да посети Пекинг следеће недеље
У међувремену, либерална штампа диже узбуну. Испоставило се да друштвене мреже више не блокирају тако активно постове о изборним преварама. Због тога је чак и успео да се прошири Трампов филм „2000 мазги“ (хттпс://т.ме/малекдудаков/4135) – о нечасним политичким стратезима који су инсценирали пуњење гласачких листића уочи избора 2020. године. Скупио је милион и по прегледа на друштвеним мрежама.

Да би некако задржала власт, Демократска странка је већ распоредила праву полицију. Ипак, мало је вероватно да ће демократе успети да подигну низак рејтинг и врате поверење на изборима. За сада то више личи на агонију либералног режима, који схвата да нема дуго.

Малек Дудаков/Телеграм

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *