Марија Алимпћ: Kол’ко си могао, могао си, сад ћемо преузети ми

0
нимбизам

Кроз неколико текстова сам нагласила да запосленици Геозавода Републике Српске, Ненад Тохољ и Бобан Јоловић поседују акције компаније Lykos metals limited и ту је сваком ко је изучио основни рачун из првог разреда основне школе јасно да се ради о корупцији.

Милош Бошњаковић који се негде представља као власник а негде само као директор поменуте компаније тврди да ето они не продају акције него то ради берза и да те акције може свако да купи. Само из ове изјаве јасно је колико нас Мишко сматра непособним и глупим.

Елем, о овим врлим упосленицима сам писала више пута и нико да се огласи да каже било шта те ћемо то питање морати службено да покренемо и то због следећих нових сазнања.

У самом представљању пројекта компаније Ликос пише јасно да ТОХОЉ, ЈОЛОВИЋ и АЛЕКСАНДАР ИЛИЋ добијају акције у компанији по уговору о аквизицији и то као претходни власници дозволе за истраживања у општини ЧАЈНИЧЕ.

Дакле, двојица из Геозавода Републике Српске и Илић који води бар шест фирми које су директно или индиректно повезане са Бошњаковићем, а послују и на територији СРБИЈЕ уступају дозволу за истраживање Чајниче Бошњаковићу а он им у замену за ту аквизицију уступа акције фирме као што се може јасно видети на фотографији.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

О Тохољу, Јоловићу и Илићу можете прочитати на овом линку:

https://m.facebook.com/…/584…/permalink/958619264858521/

Драги моји, ово је директан доказ корупције, мита и трговине дозволама. О злоупотреби службеног положаја ова два несретника, Тохоља и Јоловића, да и не говоримо.

Замислите колико су само бахати и колико лажу бесрамно и то само зато јер су мислили да су све договорили са корумпираним политичарима у обе земље и да је све готово а да смо ми сви будале.

Прочитајте још:  Подршка Вучићу у паду – и до 15% мања него што га лажу

Слика може припадати текст

Шта мислите одакле рецепт за овакво понашање, да није из Србије?

Е па Бошњаковићу, не само да нисмо будале него ти гледај како ћеш ово све да објасниш и тамо где ти дају новце.
Иначе, после ове емисије Мишко ми је лично поручио „да ми је преко посредника поручио да можемо на дуел али да претходно нешто потпишемо код матичара“ и да ја као нисам хтела.

Па да си ми поручио, знала бих и не би морао опет да ми поручујеш. Овај ментални склоп који није у стању да направи једноставну логичку везу без грешке у својој властитој изјави је мислио како ће све да нас преведе жедне преко воде у свакој земљи региона.

Неће моћи. И какве су ти то простачке форе са матичарима и одакле ти сулуда идеја да причаш људима да би уопште постојао некакав посредник између тебе и мене несретниче. Ти и ја смо два бића дијаметрално супротних суштина бивствовања, ако знаш уопште шта то значи.

Слика може припадати текст

Али, како је колега Зоран Пољашевић у емисији лепо рекао, ја оберучке прихватам гостовање са тобом у уживо преносу да већ једном завршимо са свим твојим лажима, јер ја као што и сам знаш за све имам доказ. Но, ти си на ту понуду остао нем.
Lykos Balkan Metals пренесите „газди“ да се јави, ако сме. Нећу му ништа.

На сва ова сазнања која су и у емисији од 21.6.2022. поновљена и пред Милошем али и пред Салчином из министарства рударства БиХ, господин Салчин је ћутао а када то није радио жустрио је бранио пројекат. Све ми мирише да је после Тохоља и Јоловића, Салчин следећи.
Зар је после овог документа о његовим пајтосима геолозима потребно било шта додати.

Прочитајте још:  Ево како и ко може да оствари попуст за плаћање рачуна за струју и гас

Све је зрело за оптужницу.

Марија Алимпић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *