Теретни авион се димио над Београдом, па се срушио на западу Украјине!?

0

У околини Београда недавно је, како пише портал Tango Six, дошло до лажне узбуне, због старог карго авиона који се димио.

Али, како даље наводи портал, тај исти авион срушио се осам дана касније, тачније 2.јула у Украјини након лета из Турске.

Првобитан текст о карго авиону био је базиран на неколико извора из цивилног система трагања и спасавања, дојави класичних медија које су звали забринути грађани будући да су видели нисколетећи авион из којег излази густ дим.

Прочитајте још:  Либерали који су пребегли у Србију страхују од „одмазде Вагнероваца”
Tango Six наводи да је у том првом тексту изнео детаље и адекватне реакције надлежних служби, уз констатацију да се ради о старој летелици, са старим моторима који емитују максимум снаге и максимум сагоревања будући да се радило о полетању, додајући да су све информације биле проверене.

У тексту се наводи и да су класични медији казали да људи пријављују пад авиона.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Срећом тако нешто се није догодило… тада. Догодило се 8 дана касније приликом слетања те исте летелице на аеродром у западној Украјини“, стоји тексту.

„Нема података шта је узроковало несрећу. Кометари да се највероватније ради о техничкој неисправности нису поуздани. Као што добро знамо најчешћи узрок авио-несрећа је људски фактор али имајући о каквој се летелици ради није искључено да је након неколико хиљада летова коначно дошло време да и она у најкритичној фази лета изневери своје пилоте (могуће је да се ради о старом добром продужавању након додира писте услед отказа неког од система за заустављање, што и не мора често бити толико страшно по летелицу). Након отпочињања руске агресије на Украјину неколико Антонова 12БК летело је широм света и можда је питање времена…“, пише аутор текста.

Tango Six

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *