Абазовић: Рушење ове Владе је директно јачање руског утицаја у Црној Гори!

0
Дритан Абазовић, кочнице

Дритан Абазовић (Фото: Јутјуб)

“Није сва памет на пристору бивше Југославије, па предлажем да прочитате и Бруса Акермана. Обијица смо приморци па смо ка ЕУ кренули као у лов на туне али се канап закачио за пропрелер и ми смо блокирали. Солуција је да се или удавите, или да прережете канап и наставите даље. Коме је до комфора није требало да буде у овој Влади. Ако неко треба да погине нека погине капетан”, рекао је Абазовић.

Прочитајте још:  Будите спремни: Србију у јануару чекају таласи отказа!
Он је на седници Владе казао: Ову поруку су добили сви: рушење ове владе је директна подршка руском утицају у Црној Гори.

“Ову поруку сте министре добили Ви, председник државе и други. Европу не занима интерно питање као што је ово. Ово питање нас води ка 54 и 49. Ако нема овога нема ни тих 54 или 49. Ако неко жели европску странпутицу, што да радимо. Мене као премијера не занима што пише у српском закону. Само што пише у црногорским”, истакао је Абазовић.

ИН4С

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *