Дритан насамарио Србе! Признао Црногорску цркву, са Српском није потписао Уговор!

0
дритан

Дритан Абазовић

Абазовић је изјавио да је успешно кориговао ранију дефиницију која је била договорена са владом Здравка Кривокапића: “Више се не говори о 800 година континуитета СПЦ, већ о 800 година континуитета хришћанства, а ту се броје и католици”, поручује Дритан.

Милогорска превара не би успела да није било помоћи од стране кадрова СПЦ у сакривању истине, који су славили Темељни уговор као ремек дело заједно са Вучићевим ботовима на друштвеним мрежама, убеђујући нас да је ово велика победа СПЦ и Срба.

Прочитајте још:  Славимо Светог Трифуна: Ево шта значи ако данас пада киша
Абазовић се осврнуо на 800 година континуитета које се признају СПЦ, те поручио да је разбио ту пропаганду, јасно наводећи да се не говори о континуитету СПЦ, него о хришћанској цркви.

„У преамбули 3 и 4, то је некада био један члан. Да не би било лоших интерпретација успели смо да га одвојимо и имамо два члана. Тај члан уопште не говори о СПЦ него о хришћанској цркви. Зар није и католичка црква хришћанска“, оценио је Абазовић, чији рођени брат лекар у Београду отвара приватну болницу са партнерком Ане Брнабић помоћу средстава из буџета Србије.

Србин.инфо

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *