(ВИДЕО) Изнервирана „комиткиња“ поручила саборцима: Ђе сте јутрос пиз*уни, муда*и, срамото!

0

(фото:ИН4С)

Видно изнервирана и разочарана малим бројем „бранитеља“ државе, која се јуче морала „бранити“, јер је усвајањем Темељног уговора, по њиховим схватањима иста угрожена, поручила је неоправдано одсутним саборцима да су пизд*ни и срамоте те да ће их по именима и презименима прозивати.

Прочитајте још:  ЈЕ ЛИ МОГУЋЕ: Вратио се Тата Здравко!
Нервоза која је јуче владала међу шачицом окупљених „комита“ и „патриота“, кулминирала је код дотичне „Комиткиње“, која се обратила својим саборцима:

„Добро јутро Црногорци и Црногорке, ђе сте, ђе сте, срамото, срамото, ђе сте јутрос ође, да вас видим, пиз*уни, му*аши, да вас видим, све јавно говорите ово и оно, мрш, оћу да вас видим ође јутрос, иначе ћу све по именима и презименима јавно да вас објављујем, срамото“.

https://www.in4s.net/wp-content/uploads/2022/07/292451603_1735492070136838_3079144428524845185_n.mp4?_=1

Очекујемо брзо „списак“ „кукавица“ који нијесу дошли да „бране“ Црну Гору од Темељног уговора са Српском православном црквом, а узгред речено, такве уговоре држава је потписала са Католичком црквом, Исламском заједницом и Јеврејском заједницом.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *