Украјинка са опремом за Оружане снаге Украјине приведена у Србији

0
убити

Man on the chair in Handcuffs. Rear view and Closeup ,Men criminal in handcuffs arrested for crimes. With hands in back,boy prison shackle in the jail violence concept.

Српска полиција покренула је кривични поступак против 51-годишње Украјинке након што је покушала да прокријумчари већу количину војне опреме на путу из Србије преко граничног прелаза Ватин код Вршца.

Прочитајте још:  Култура лупетања наших „проевропских активиста“
О томе јавља дописник „ПолитНавигатора“, пише агенција ФоНет.

Приликом прегледа аутомобила белоруских регистарских ознака на граници са Румунијом у петак увече, цариници су у једном од њих пронашли 10 војних ранчева, 15 радио апарата, 31 антифон, 28 каиша, седам антифонских бубица и оптички нишан са ласером.

Жена је приведена, на саслушању је рекла полицији да је у транзиту из Црне Горе за Украјину и робу пријавила на царини.

Прочитајте још:  МРАЧНЕ ТАЈНЕ РИЈАЛИТИЈА ИЗА KАМЕРА! Мешају им алкохол и дрогу, бацају у ћелију без СВЕТЛА, не лече их, а то није НАЈГОРЕ
Утврђено је да притвореник има документ, који се односи на неку врсту хуманитарне помоћи. Документ потписује конзул Украјине у Црној Гори, али не прецизира о каквој се помоћи ради.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Након хапшења, Градско тужилаштво града Вршца саопштило је да постоји кривично дело – Украјинка прети казна по члану „недозвољена производња, складиштење, ношење и промет оружја и експлозива”.

Покретање кривичног поступка против држављанке Украјине одвијаће се на начин поједностављеног поступка. Војна опрема ће бити привремено одузета.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *