Постигнут договор о храни: Што има Србија, имаће и Црна Гора!

0

Црна Гора (Принтскрин Јутјуб)

Прочитах јуче да је постигнут договор о редовном снабдјевању храном из Србије. Једноставније речено, што буде имала Србија, имаће и Црна Гора! А како и може другачије? Када је то Србија грабила само за себе, на друге гледала као на непријатеље, извањце? Није у природи Србије да храни само себе, када има – храни свакога! У Србији је на десетине националних мањина и сви живе као у својој кући. Сјећам се албанских насеља у Костолцу и то у вријеме најжешћих препирки Срба и Албанаца! Нико Албанце не дира у срцу Србије, као ни остале!

Прочитајте још:  Шапић најавио судски поступак против Kенкарта и одговорних у Градској управи
Не чуди ме да је Србија отворила своје житнице за Црну Гору. Изненадио бих се да је другачије, јер има Србија ту неку православну топлину, осјећај да другима треба помоћи, па узети из својих уста ако треба и дати другоме. Србија је могла током претходних 100 година д све узме за себе, а дала је државе народима који никад нијесу имали државе и допустила да се формирају на таквом моделу који је Србију и Србе оптужио да су вељенационалисти, агресорси и окупатори!

И таман у такву државу посљедњих 20-година стасала је Црна Гора! Нема дана да неко из такозване политичке домаће елите не оптужи Србију за све и свашта. Чак су сазнали и да је Дритан заправо Вучићево чедо и да преко Абазовића и Едија Раме влада Црном Гором, али и читавим Балканом! Србија се вријеђа на сваком кораку, разни анонимуси бљују салве оптужбе на Србију! Кажу да су Срби геноцидни, да кољу гдје стигну, на тробојку се ваде јатагани, Срби се гађају флашама, упућују им се псовке, проглашавају за ђаволе!

Двије трећине такозване политичке елите признало је албанско Косово! Иду у Приштину, грле се са Куртијем и Тачијем, помажу им да се отргну од Београда и чак шаљу војнике да Албанце бране од Срба! Уортачили су се са свима који раде о глави Србије, а Србију оптужују за ратове, злочине и сва остала зла на Балкану!

А Србија каже што буде имала Србија имаће и Црна Гора!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Бивши Србин и четник Живковић: Попис је политички процес
И шта ћемо сад? Хоће ли острашћени уставобранитељски монтенегрински побуњеници одбити да купују брашно и шећер из Србије и отићи до Тиране или Загреба да узму што ом треба? Сумњам!

А Србија као Србија! Не може другачије, храни и непријатеље и не пита се треба ли то да ради и зашто! Да је другачије Србија би можда била јача, имала би већи утицај, али не би била – Србија!

Иван Милошевић/Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *