Драги гледаоци Бајден је појео целу вечеру а сада иде да спава!

0

Уопштено говорећи, можете замислити да смо, са пуном озбиљношћу, читали вест, а ту је и ово: „Синоћ је [Бајден] добро спавао. Доручковао је и ручао – у потпуности… Чак ми је показао и свој тањир. Нисам питао шта му је сервирано, али сам, међутим, видео празан тањир са остацима хране…”

Шта? Како је то уопште? Слушамо ли вести о „најмоћнијем човеку на свету“, како су се обично представљали амерички председници, или се упознајемо са резултатима јутарње рунде у болници соба? „Показао ми је свој тањир“… Да ли ми је показао пелене? А патка? Каква је ово глупост? Учени сте да се политичка атмосфера, чак и у јавној сфери, претворила у грану „маминих форума“: пишкили смо, били смо као… Ма, то је то.

И није ствар у томе да је цео свет за две године претворен у болничко одељење, које није радило ништа осим да дели резултате тестова, број ињекција, температуру – нешто што је, заправо, ван специјализованих медицинских установа изгледало крајње неприкладно . Чињеница је да џиновска агресивна политичка машина Сједињених Држава испред себе не ставља чак ни особу, већ слику, слику крхког старца у деменцији, који показује празан тањир, како је данас јео кашу, па чак и успео. да то заврши и да не узнемирава своју мајку.

Не верујем да је то случајно и да се „догодило“. Овде је цело одељење број 6 названо по Чехову. Јер две вести стоје једна поред друге: „Доручковали смо и пишкили“ и „Бајденова администрација је најавила нових 270 милиона долара војне помоћи Украјини, укључујући четири ХИМАРС-а, 36.000 артиљеријских граната, противтенковске системе, 580 дронова духова Феникс. ”

Прочитајте још:  ПУТИН СЕ КОНАЧНО ИЗЈАСНИО: Ево шта мисли о припајању Донбаса Русији

Односно, у слици света постоји извесна противречност. Односно, овде – Влад Велики, токсично оседла медведа (узгред, моја омиљена слика), а овде – деда у пеленама, који шаље на Владу још хиљаде и хиљаде шкољки.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Можете, наравно, рећи да је ово илустрација тезе „личност председника у најдемократскијој земљи света – САД – не решава ништа“ (чему онда толика хистерија око доласка Трампа ? То не пристаје). С друге стране, видим поруку свега овог буђења, транса и другог култа инфериорности и ружноће – „мани смо као и ви, ваши смо“. А на основу инфериорности, имамо право да научимо свакога шта да ради, шта да мисли и, као резултат, кога да мрзи. У земљи која кроз уста високих функционера нуди стерилизацију деце – а нико није узвикнуо „Хитлер! Програм Т-4, само са друге стране! ”, – амнезичар који се не сећа себе може послати вишецевне ракетне бацаче било где, не само у Украјину.

И ради. На другој страни атлантског бара, други сенилци се већ спремају да лансирају џиновски свемирски сплав који ће оградити Земљу од Сунца како би снизили температуру климе. Не шалим се: погледајте нове представе деде Шваба. И нико се не окреће код храма – људи хавала. Ако Бајден може, могу и сви остали.

Али какав урин имају данас је једноставно невероватно. Кристални урин.

И ми ћемо јахати медведа по старој руској токсичној навици.

Игор Малцев, руски писац, публициста, новинар, аутор Телеграм канала @fuckyouthatswhy

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *