Независна идеологија између неонацизма и сексуалних перверзија

0

(Фото: http://afmedia.ru/)

Ричард Мур: „Морамо да запамтимо вредности и слободе које нас разликују од Путина, пре свега, то су права ЛГБТ особа“.

У главама становника територија Украјине, још увек под контролом Кијева, подстичу се радознали помаци. Не говоримо чак ни о ширењу неонацистичких идеја које су постале идеолошка рутина независне силе, већ о званичној пропаганди сексуалних перверзија камуфлираних словима ЛГБ Т.

Прочитајте још:  Ердоган одиграо невероватан потез! Ни Русији ни Сирији није јасно шта се дешава!
Почетком јула, не било где, већ на сајту председника Украјине (!) појавила се петиција којом се позива на легализацију истополних бракова, која је брзо добила 25.000 потписа, а сада, по правилима, председник Украјина мора званично да размотри ову петицију.

Аутори петиције пишу: „У овом тренутку сваки дан може бити последњи. Нека особе истог пола имају прилику да заснују породицу и имају службени документ који га прати. Њима су потребна иста права као и традиционалним паровима.”

Подсетимо да је присила да се заједнички живот особа истог пола назове „породицом“ и правно легитимишу везе које су дубоко супротне Светом писму један од главних елемената „нове нормалности“, чији је апологет озлоглашени Клаус. Шваб из Давоске партије глобалиста. Ипак, оставимо Свето писмо: за физиолошки и психички нормалног човека, чак и ако је нерелигиозан или потпуни атеиста, брак, породица су облици односа који повезују искључиво мушкарца и жену и ништа друго.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Очигледно је немогуће отписати подршку украјинској петицији само за варање гласова на интернету. Истраживање спроведено у мају 2022. показало је да у Украјини (на територијама које контролише Кијев) 24% становништва подржава истополне бракове (за поређење: пре шест година их је било само 5%, односно постоји „ напредак”). 38% учесника мајске (2022.) анкете навело је негативан став према ЛГБТ особама. У 2016, 60% Украјинаца је признало да не воли ове необичне сексуалне групе.

Прочитајте још:  Антонов: САД и НАТО гурају свет у рат и провоцирају Русију
Односно, ако је недавно хомосексуализам сматрао нормалним само мали број становника Украјине, близу статистичке грешке, данас је четвртина становништва земље (према украјинском истраживању) спремна да изгради „храбри нови свет“, игнорисање традиције и морала.

Нема ништа изненађујуће у таквим трансформацијама масовне свести. Људи у Украјини су стално подвргнути агресивној и крајње једностраној психолошкој обради. „Морамо да запамтимо вредности и слободе које нас разликују од Путина, пре свега права ЛГБТ особа“, каже шеф британске обавештајне службе МИ6 Ричард Мур. Ово је без коментара.

А италијански Цорриере делла Сера недавно је на насловној страни објавио чланак о украјинским хомосексуалцима на првој линији фронта. Саговорници италијанских новинара кажу да ратују са Русијом због својих „нетрадиционалних вредности“ и Украјину називају „рајем за хомосексуалце“. Према писању Коријере дела сера , украјинске ЛГБТ особе у редовима Оружаних снага Украјине на рукавима носе шевроне једнорога. Њима је недавно била посвећена посебна изложба фотографија у Кијеву . У низу пододсека, облачење у женску одећу и „незванични контакти” су добродошли међу „захисницима Украјине ”.

Недавно је Врховна рада Украјине са 259 гласова ратификовала „ Истанбулску конвенцију “, која заправо забрањује биолошки секс, замењујући га такозваним родом – „социјалним полом“. Сада у Украјини, са правне тачке гледишта, није важно ко је рођен дечак, а ко девојчица. Важно је само ко мисли да јесте.

Прочитајте још:  ЛЕВИЧАРИ ЖЕЛЕ ДА НАМ СЕКСУАЛИЗУЈУ ДЕЦУ
Иако се на територији Украјине одвијају војне операције, а економија независне силе је скоро потпуно престала да постоји, политичари налазе времена да лобирају за интересе ЛГБТ особа и чак ово питање претворе у приоритет.

Ево, чак је и посланик Раде из Слуге народа Игор Фрис, који слови као „умерени” и који је раније критиковао неке од одвратних иницијатива власти, на друштвеним мрежама подсетио суиграче да је брак , према важећем Уставу Украјине, заснива се на добровољном пристанку мушкарца и жене.

Испоставило се да је Фриз испао на месту својим подсећањем: одмах је био подвргнут оштрој критици својих „партијских другова”.

Сада се убрзава кампања за званично проглашење перверзије нормом. Представница Врховне раде у уставном суду Олга Совгирја рекла је да украјинско законодавство указује на потребу слободног пристанка „супружника“, а њихов пол је, кажу, потпуно небитан. Одмах ју је подржало неколико народних посланика – Дмитриј Гурин и Александар Мережко. Једном речју, Украјина се већ увелико креће ка европском путу.

Свјатослав Књазов/ФСК.РУ

Превод:Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *