Самоуништење антихришћанског Запада

0

People hold pictures of the "Black Madonna of Czestochowa" with a rainbow-coloured halo, at a protest in support of Elzbieta Podlesna, the author of an image depicting the Virgin Mary with the halo, reminiscent of the LGBT flag, who was detained for offending religious beliefs, in Warsaw, Poland May 7, 2019. REUTERS/Kacper Pempel - RC1898D53E00

Стратегија да се уништи оно што је људско

24. јула, током говора на студентском самиту на Флориди, бивши амерички председник Доналд Трамп помпезно је изјавио да на свету постоје само два пола – мушки и женски, и истовремено напао оне који мисле другачије: „Разлика између наш покрет и снаге, са чиме се боримо, не могу бити очигледније… Они верују у левичарску родну идеологију и отровну критичку расну теорију. Верујемо у постојање два пола – постоје мушкарци и постоје жене . Истог дана бивши потпредседник САД Ал Гор говорио је о „кризи демократије“ и „уништењу“ постојећег политичког система у Америци.

Званична представница Министарства спољних послова Марија Захарова је на свом Телеграм каналу коментарисала ова „открића“ двојице политичара из супротстављених странака: „Невероватно. Горе је демократа. Трамп је републиканац. Обојица су истовремено прогласили две револуционарне ствари за Сједињене Државе: америчка демократија је уништена, а постоје само два пола – мушки и женски . Американци причају нечувене ствари о Америци! А шта долази да замени ту америчку демократију, о којој је Француз Алексис де Токвил са дивљењем писао средином 19. века ?

Прочитајте још:  Лавров: Америка поткопава православље у свету
Уместо тога долази јерес у правом смислу те речи. ЛГБТ на Западу више не делује чак ни као секта која привлачи нове присталице у своје редове, већ као јерес која настоји да уништи оне вредности које погађају сви јеретици – породицу и цркву.

У јануару 2022. године у Немачкој је 125 свештеника Католичке цркве одједном изјавило да су хомосексуални. Најавили су стварање друштвеног покрета ОутИнЦхурцх , чији чланови инсистирају на таквој промени црквених догми, у којој девијантна сексуална оријентација и самоопредељење по полу не могу бити основ за екскомуникацију. Тако да црква нема право да одбацује своје синове због содомије. Штавише, хомосексуални немачки католици захтевали су да се препише Библија и да се признају „ЛГБТ свеци“!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Путин јасан: "Нова варварска акција"
Да, антихришћански Запад је сада овакав! Ако папа није против хомосексуалних односа, пре или касније ће католичким свештеницима бити дозвољено да ступају у хомосексуалне везе, мењају пол, излажу Госпину слику са дугиним ореолом у црквама… И такве „неоплазме“ расту у живот нормалних људи. Западни антихришћани формирају сопствене кодексе закона, застрашују оне који се не слажу, ослобађају културни простор од људи који не деле „нове нормалне“ ставове.

Британске фудбалске и крикет лиге су 2021. године проверавале друштвене мреже својих играча и пронашле у њима „непримерен хумор“. Често се радило о објавама направљеним као тинејџери, али су спортисти почели да буду кажњени и суспендовани са утакмица због писања када су били деца. На пример, дефанзивац фудбалског клуба Мидлсбро Марк Бол оптужен је да је објавио „хомофобичну“ шалу на друштвеним мрежама 2012. године, када је имао 14 година. Крикеташ Оли Робинсон кажњен је са 3.200 фунти, суспендован са осам мечева и приморан на антидискриминаторске програме због деветогодишњих твитова.

Финском политичару Паивију Расанену суђено је у јануару 2022. јер је критиковао Евангеличку лутеранску цркву Финске због подршке геј паради у Хелсинкију и цитирања новозаветне посланице Римљанима. Рјасанен је током четворочасовног испитивања рекао: „Нећу им се извинити због речи апостола Павла. Спреман сам да браним слободу говора и слободу вероисповести до краја . ” Државни тужилац је такође оптужио једну жену због њених коментара у памфлету из 2004. и у једној ТВ емисији 2018. године, у време када није било говора о било каквим законима који би криминализовали критику ЛГБТ покрета. И све је то постало предмет правног поступка у „демократској“ Финској (суд је, међутим, ослободио Рјасинена).

Године 2019. ИКЕА је отпустила једног радника католика који је био огорчен захтевом управе да промовише толеранцију према ЛГБТ особама и цитирао је „политички некоректну“ Библију. Инцидент се догодио у Пољској, где вера у Бога није празна фраза, па до ЛГБТ процеса није дошло: трговачка мрежа је оптужена за нарушавање верских слобода и права на изражавање мишљења и добила је случај. Али притисак на „непокорне” (нормалне) расте: посебно, пољска војводства која су прогласила зоне без ЛГБТ пропаганде могу бити лишена субвенција ЕУ у вредности од десетина милиона долара.

Организације као што је Стоневалл , као ЛГБТ НВО, могу директно утицати на доношење политичких одлука у Великој Британији. Стоунволова борба за „ЛГБТ права“ попримила је такве облике да се чак и они који су стајали на њеном почетку окрећу од организације. Тако је у лето 2021. суоснивач Стоунволла Сајмон Фаншо раскинуо са организацијом, која се, према његовим речима, претворила у неку врсту политичке партије – неумољиве и догматичне: „Разумно неслагање одмах називају мржњом. За многе, они представљају нулту толеранцију за дебату и дискусију. И веома је опасно . ”

Већ дуже време активисти ЛГБТ покрета трагају за непријатељима и „чисте територију“. Колико ће времена проћи када ће бити опасно не само у Америци да се смеју фотографији две трансродне наказе на дужностима адмирала и заменика помоћника секретара за нуклеарну енергију у Сједињеним Државама? Природни смех већ изазива буру беса на Интернету међу „толерантним корисницима“. У међувремену, појављивање у америчком врху огромног „плавог лобија“ ликова попут адмирала Рејчел Левин и заменика помоћника државног секретара Сема Бринтона, секретара за штампу Карин Жан Пјер и других није случајност, већ стратегија. Као и елиминисање критичара ЛГБТ лобија. Стратегија да се уништи оно што је људско.

Агнија Кренгел/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *