ХепиГејТравел! У тродневном програму Геј викенд турнеје Еуропрајда на мети и српске цркве и манастири!

0

Од 16. до 19. септембра у Београду планирано је да се одржи европска геј парада. Прва геј парада која ће у једној европској престоници окупити неколико стотина хиљада разних облика ЛГБТ припадника.

Иначе по Европи велики број туристичких агенција нуди садржаје за оне који се одлуче да посете овај највећи геј догађај у Европи.

Поред увода који Београд ставља на прво месту у Европи по геј паради и промоцији ових накарадних вредности а који гласи:

“Београдска недеља поноса и поноса је годишња манифестација чији је циљ промоција и оснаживање ЛГБТ+ заједнице у Србији. Београд Прајд је постао водећи Прајд на Западном Балкану и служи као чвориште за дијалог и међусобну сарадњу регионалних ЛГБТ+ организација и активиста, доприносећи развоју мреже бранитеља људских права на Западном Балкану. 2022. Београд Прајд је домаћин Европрајда! Главни део ЕуроПриде Белграде 2022 биће Недеља поноса, која ће почети церемонијом отварања у понедељак 12. септембра, а завршиће се Прајд маршом и Прајд концертом у недељу 18. септембра.”

Можете прочитати читав низ услуга које вам нуде агенције.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Па тако вам агенција ХепиГејТравеј нуди обилске ЛГБТ дискотека, Народне скупштине, Бели двор… Е сад, нишза ту не би било спорно да није буквално СВЕ спорно и да једна од посета треба да буде и манастиру Крушедол, саборној цркви Светог Николаја и Богословији у Сремским Карловцима.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *