Плач Андреја Николаидиса: Бесудна земља бесудних доколичара и примача државних апанажа!

0

Милов земан је Периклово доба црногорске демократије, написао је јутрос добитник 13. јулске награде, колумниста ДПС-а и њихових портала, новинарска и интелектуална узданица бившег режима. Мило, Мило и нико као Мило – морални и интелектуални кредо погубљених лица са погубљеним подебелим државним и осталим апанажама.

Плачу за Милом као за својом бабом, организују недјељна саучешћа и још увијек не могу да схвате да је ДПС умро или да је на умору и да више пресудно не утиче на све оно што се дешава у Црној Гори. А када на та дешавања не утиче ДПС, онда је то помор, велеиздаја и остала рафална паљба велеиздајничких израза. Да им се врати Мило и њихове државне апанаже, па да одахну као људи и да се савију под Милове скуте и пруже руку и кажу: „Дај, дај, господару!“. Мило и Перикле! Таман као и Николаидис и 13-јулска награда – не иде једно са другим!

И исплакао се јутрос Николаидис на рамену „ЦДМ“-а, истоварио је на његовим страницама све ноћне море претходне ноћи и закључио да су побијеђени и да су битку са СПЦ-ом и са онима који је подржавају, а то је неких 70-одсто одраслих становника ЦГ, изгубили и да се то мора признати. И плаче због тога Николаидис као сињи кукавац, рони слоновске сузе, не испушта Мила из уста и куне све одреда. И предлаже стратегију за даље. А то је презир према свима који су учествовали у потписивању уговора са СПЦ-ом и то презир на дуже стазе и на сваком мјесту, у тоалету и на улици, на плажи и на скијалишту, у ресторану и биоскопу! Николаидис не зове на окупљања, каже да од њих нема вајде и у праву је. Они што су претходна два дана протестовали због потписивања уговора са СПЦ су статистичка грешка, већина њих је изгубила повјерење у своје политичке и остале прваке! А како ће да изгледа тај презир према половини одраслих становника Црне Горе и како то извести, очекујем да Андреј објасни у сљедећем чланку.

Прочитајте још:  Вучић о притисцима у вези са КиМ: План је да ми њих признамо, а да они не учине ништа
О Дритану и његовој влади, Николаидис пише свашта. Каже да су криминална организација! А прије само 20-так дана из њихових руку примио је 13-јулску награду! Је ли онда и Николаидис криминалац? Уколико је неки стамени карактер очекујем да ових дана врати награду, а посебно њен новчани дио или га поклони у хуманитарне сврхе. Уколико је не врати, не знам зашто плаче и кука? Па и прије 20-так дана је знао да ће уговор са СПЦ бити потписан, али тада није одбио 13-јулску награду. И тада, као и данас, могао би да покаже карактер и да враћањем награде покаже да са велеиздајницима неће да има посла и да их презире! Посебно онај њен новчани дио!

И други ешалон монтенегринских колумниста јутрос се јавио. Брано Мандић труби да живи у недођији и осталој дођији и да овдје попови коло воде и да су ДПС и сви остали из такозване суверенистичке опције оборени на ноге и да то треба признати. Пише и да су попови очитали политичку лекцију политичарима и да су показали да су бољи политичари од политичара. И Брано плаче, суза сузу стиже!

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Свануо је 4. август, дан након Дана „Д“ монтенегринских суверениста. Ловћен је на свом мјесту, као и Цетињски манастир, и Острог се није помјерао и све је гдје било и претходних вјекова. Сунце је већ почело да пржи, људи иду по хљеб и на јутарњу кафу. И нико не плаче! За њих плачу Андреј и Брано! Бесудна земља бесудних доколичара и примача државних и осталих апанажа!

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *