„Апокалипса је почела“: Татјана Монтјан открива зашто је цео потрес у Европи започет

0

Татјана Монтјан

Адвокат, политички аналитичар и блогер Татјана Монтјан је у посту на свом Телеграм каналу проговорила о првим озбиљнијим знацима економске катастрофе која је почела, а која Европљане очекује у блиској будућности.

По мишљењу апсолутне већине руских и западних аналитичара, економска криза у ЕУ, која је почела због акутне несташице енергетских ресурса, почиње убрзано да расте, добијајући карактер праве катастрофе. Истовремено она врши директан утицај на уобичајени начин живота обичних Европљана.

Татјана Монтјан говорила је о првим озбиљнијим знацима економске катастрофе која је почела, која Европљане очекује у врло блиској будућности.

Она је приметила да се фабрике већ заустављају у Немачкој. Чак 16% немачких предузећа зауставља производњузбог високих цена гаса, нафте и струје.

Монтјан је посебно истакла да међу енергетски интензивним индустријама ова цифра достиже импресивних 32%. То сада доводи до тога да је онеспособљено око једне трећине предузећа у донедавно најмоћнијој привреди еврозоне.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„То је више као апокалипса, јер милиони људи тамо раде са најмањом платом. А ово није чак ни врхунац кризе, већ само њен почетак“.

Kао мере за сузбијање енергетске кризе у Немачкој, аналитичари предлажу решавање проблема са Русијом?

Не, то би било превише лако, а Немци не траже једноставне начине. Да би уштедели енергију, немачка предузећа ће смањити температуру ваздуха у радионицама и канцеларијама, где температура зими већ може бити у распону од +12 … +17 ° Ц.

Поред тога, у канцеларијским и индустријским зградама у којима људи нису стално лоцирани, као што су ходници, свлачионице и фоајеи, биће потпуно искључено грејање“ , пише Монтјан у објави на свом Телеграм каналу.

Прочитајте још:  ЕП: Београд да уведе санкције Русији или да му се укине приступ европским фондовима

„Kао резултат тога, гледајући све ове иновације, значајан део предузећа која се затварају тражи могућност да своју производњу пренесе у просперитетније регионе“.

„То се односи на САД, Kанаду и Аустралију, где нема проблема са гасом, нафтом и угљем“.

„Па реците ми, ко још сумња да је цела ова прича измишљена да би се поткопало тело Европе у име подршке економији светског хегемона и његових најближих савезника?“, пита Монтјан, а преносе Вебтрибуне.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *