КАНИБАЛИЗАМ КАО ХРАНА И ЛЕК

0

(фото:Балканска геополитика)

Онај пројекат измишљених климатских промена, који се већ неколико деценија спроводи под прецизном диригентском палицом оних тајанствених закулисних центара моћи,  као да је последњих неколико година ушао у финалну фазу.

Као што је познато у његовој реализацији кориштени су и још увек се користе лажни и фалсификовани научни модели, које нажалост без много размишљања подржавају и многи научници са титулама и професорским положајима, што код оне лаичке јавности ствара дојам веродостојности и озбиљности. А тој озбиљности доприноси и читав комплекс измишљених опасности проузрокованих том променом климе, а које имају сврху ширења страха и забринутости под чијим плаштом ће се тај план лакше остварити. Али не само тај план, него и многи други планови који се истовремено спроводе. А да би се та измишљотина учинила у потпуности реалном измишљају се и разне нове навике и трендови у појединим аспектима живота и стварности, уз помоћ којих би се требала спасити наводно угрожена планета.

Један од тих аспеката подвргнутих трансформацији путем увођења нових навика и трендова је и исхрана. Након наговештаја напуштања производње и употребе меса у људској исхрани, то јест постепеног укидања сточарства као гране пољопривреде, те његове замене вештачким месом и кориштењем разних врста инсеката, недавно је као најновији прехрамбени хит свечано најављена и употреба људског меса као замена за оно добијено од домаћих животиња. Један од инаугуратора тог хита је уважени професор са Стокхолмске школе за економију, Магнус Содерланд, који је пре неки дан као гост у једној телевизијској емисији самоуверено саветовао човечанству да се пробуди и прихвати идеју канибализма као једно од решења за  горући проблем климатских промена.

Људско месо, тврди он, је далеко погодније од класичног меса и млечних производа када се ради о задовољавању човекових нутриционистичких потреба, нарочито уколико снабдевање традиционалном храном постане угрожено због глобалног загревања. Према Содерланду треба што пре почети разговарати о једењу људског меса, како би се та идеја дестигматизовала. Он верује да би се јавност уз помоћ одговарајуће промоције требала учинити пријемчивом за канибализам, или, према његовим речима, „онај прави избор” што се исхране тиче.

Он у ствари ту идеју заступа још одавно. Када су га на Гастро самиту, одржаном 2019. године, упитали да ли би се он лично определио да једе људско месо, Содерланд је одговорио да је он свакако отворен за ту идеју. Он је том приликом тврдио да је 10% присутних спремно да проба људско месо. „Мада осећам неку врсту оклевања, ипак нисам конзервативан што се те идеје тиче и отворен сам да га барем пробам.” рекао је Содерланд исте године у једној емисији на шведској станици ТВ4. Очигледно је да се од тада његова опредељеност за увођење људског меса у редовну исхрану још више учврстила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  У Европи се људи боре за храну.
Током једног панела под називом: „Можете ли замислити да једете људско месо”, на којем је говорио, Содерланд је промовисао и ону све популарнију глобалистичку „агенду” о једењу инсеката, тврдећи да би људи свакако требали да се што пре навикну да једу инсекте, уколико желе да помогну планети. Он је том приликом такођер сугерисао да се само по себи намеће и кориштење у исхрани и меса својих угинулих љубимаца, уместо што их сахрањују или кремирају, и то, наравно, у циљу смањења глобалног загревања.

Поп певачица Кери Пери такођер сматра да канибализам свакако представља напредну идеју за човечанство. Она је недавно тврдила да је људско месо заиста најбоље од свих и да канибализам незаслужено има негативну репутацију. Она такођер тврди да је канибализам далеко популарнији него што се иначе сматра, додајући да она зна много људи из Холивуда који су уверени да је људско месо апсолутно најбоље  месо на свету. Кети, која је одгојена у религиозној породици, одлучно осуђује оне који се противе канибализму, укључујући и гадљиве Хришћане са њиховим лицемерним моралним вредностима. Кети Пери, која је очигледно већ постала канибал или људождер, сматра да је људско месо „супер здрава и добра храна за вас”.

Прочитајте још:  Шведска: Обучавају птице да купе опушке и мењају их за храну
Угледне новине The New York Times, представљају још једног страсног заговорника и промотера канибализма. На његовим страницама је претходних година објављено неколико  чланака у којима се дестигматизује употреба људског меса. Са том праксом су наставили, тако да се недавно, крајем јула 2022. појавио још један прилог на ту тему.

Међутим, тој промоцији људождерства успротивили су се и многи левичари, што је показала права лавина негативних коментара на оној озлоглашеној друштвеној платформи екстремне левице званој Твитер. Један од њих је скренуо пажњу да је још од 1920. године познато да канибализам узрокује ону опасну болест лудих крава. „То је у најкраћем истина о канибализму. Ако крава једе краву добиће на крају болест лудих крава, познату и под називом прион или Кројцфелд-Јакобова болест.”

Постоји неколико варијанти те болести, али у суштини то је једна болест. Она уништава мозак тако да оболела особа на крају полуди. Наравно, да онај угледни амерички Центар за контролу болести (CDC) званично оспорава да постоји веза између болести лудих крава и Кројцфелд-Јакобове болести. У пркос том оспоравању већ дуго времена многи угледни вирусолози, а међу њима и добитници Нобелове награде, тврде да та опасна болест може убити зараженог за мање од годину дана, док се са неким варијантама може живети мало дуже, али са било којом варијантом релативно брза смрт је неминовна.

Закључак

Из свега изложеног једино није јасно одакле су промотери људождерства замислили да добављају месо. Да ли из клаоница, као што је био случај са оним класичним месом добијеним од домаћих животиња, или можда од претходно на неки други начин умрлих људских бића? И још једно отворено питање виси у зраку: да ли ће се можда људи попут домаћих животиња узгајати на фармама?

Али, како се може наслутити, на било који начин да се дође до меса, та канибалистичка идеја се чини заиста генијалном, пошто ће се њени планери истовремено решити и оних поједених, али и оних новокомпонованих љубитеља људског меса, који су оне прве појели, јер ће и они на крају умирати од Кројцфелд-Јакобове болести. Како би се рекло: једним ударцем убиће две муве. Или још боље: једним ударцем спасиће планету од глобалног загревања и вишка бескорисне популације. Тако да би се на крају она депопулацијска „агенда” могла завршити и пре него што је планирана.

Наука и култура

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *