Захарова је подсетила Мекфола на америчко бомбардовање Ирака и Југославије

0
захарова

Марија Захарова (Фото: HO / RUSSIAN FOREIGN MINISTRY / AFP)

Представник руског министарства спољних послова запитао се колико „посебних такси“ плаћају Американци за обнову Ирака и Београда.

Званична представница руског министарства спољних послова Марија Захарова, коментаришући предлог бившег америчког амбасадора у Русији Мајкла Мекфола о потреби да се од Руса наплате „такса“ за путовања у „слободне земље“, подсетила га је на бомбардовање Ирака. и Југославију.

Прочитајте још:  Куртијев интерес у САНУ?
Мекфол је раније рекао да сваки Рус који добије визу за путовање у „слободну земљу“ „мора да плати порез или додатну таксу“, чији ће приход бити пребачен у Фонд за обнову Украјине.

„Бојим се да питам колико амерички грађани плаћају посебне порезе или додатне таксе за обнову Ирака? А Београд? Мајкл, када Бајденова администрација планира да уведе такву законодавну иницијативу да почне да обнавља правду након што је америчка машина за млевење меса утростручила у овим земљама? Вероватно одмах после конгресних избора, да будем сигуран, ”- написала је Захарова на свом Телеграм каналу.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *