УХАПШЕН ГЕЈ ПАР ЈЕР СУ УСВОЈЕНУ ДЕЦУ КОРИСТИЛИ ЗА ПОРНОГРАФИЈУ

0

Двојица геј мушкараца ухапшена су 28. јула у Џорџији под оптужбом за тешко злостављање деце и сексуално искоришћавање деце, преноси ifamnews.com.

Након што су од истражног бироа Џорџије добиле дојаву да је један од мушкараца наводно са интернета преузимао материјал везан за злостављање деце, власти су извршиле рацију у кући двојице мушкараца. Успеле су да прибаве доказе да је најмање један од њих двојице снимао непристојне садржаје с једним од два дечака. „Током извршења налога за претрес, пронађени су докази да су оба одрасла мушкарца – усвојитељи биолошке браће која живе с њима у тој кући – умешани у радње сексуалног злостављања, као и видео-снимак који документује то злостављање“, навео је WSCO.

Касније тог дана извршена је рација у кући у којој се веровало да се налазе двојица мушкараца и њихова деца. Оба дечака су спасена и тренутно су безбедна, а двојица мушкараца су рано следећег јутра одведена у притвор.

БОНСУ ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *