Закон о референдуму и народној иницијативи скројен је по мери грађана само ако је сваки од тих грађана клонирани Александар Вучићи

0

(Фото: Пиксибај)

Прво да кажем једно „браво“ свим генијалцима који се хвале како је ето повучен Закон о експропријацији и Закон о референдуму и народној иницијативи сређен баш по мери грађана. Рекла бих им и срам вас било, али да за срамоту знају не би радили то што раде. Такође поздрав репортерки и једна „мала“ исправка: није повучен Закон о експропријацији него ПРЕДЛОЖЕНЕ ИЗМЕНЕ тог истог закона који постоји јако дуго и веома успешно функционише у корист лопова као што се види из приложеног, па били сте на лицу места побогу!

Ајде сад редом по енти пут:

1. Закон о референдуму и народној иницијативи скројен је по мери грађана само ако је сваки од тих грађана клонирани Александар Вучићи.

2. Закон о експропријацији ПОСТОЈИ и није укинут! Повучене су његове измене које јесу биле још на штету грађана али тај закон такав какав је увек на штету грађана и ако је повучен ако може неко да ми нацрта како се онда и даље проглашава јавни интерес и спроводи експропријација у целој земљи не само у Бору?

3. Проглашење јавног интереса у случају рударства дефинисано је и ЗАКОНОМ О РУДАРСТВУ И ГЕОЛОШКИМ ИСТРАЖИВАЊИМА и додатно његовим изменама прошле, 2021. године када су КОРС и ЗЈР, односно Zvezdan Kalmar и ја када смо уложили Уставну иницијативу против тих измена, држали КЗН и причали причали, али за поједине медије се изгледа квалификујете ако имате дезинформације, ако кмечите и трабуњате или како неки зли језици кажу ако платите. Ми ни једно ни друго нити хоћемо нити можемо па ако вас интересују информације и чињенице једино вам је ова група остала.
Дакле, по тим изменама могуће је за СТРАНЕ ПРИВАТНЕ ПРОЈЕКТЕ ПРОГЛАСИТИ ЈАВНИ ИНТЕРЕС, могуће је да се компанија са својим радњама шири по 2 километра у сваком правцу без посебне документације и свашта још, има у тим старим објавама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Свети Николај Жички: Србија је сусед Европе, али Србија није Европа

4. Ко ће од вас јунака, овом јадном човеку да објасни да је „експропријација укинута“?!

5. Ове небулозе о квалитету земље смишљене су само од стране и за зле капиталисте јер најкраће могуће објашњење је овако: оно што је прва класа за кукуруз је задња класа за шљиву и обрнуто.

6. У Бору и свим селима борске општине сва људска права су деценијама угрожавана на све начине и на свим нивоима. Да, све се погоршало са доласком Кинеза, чињенично стање. Али другари, оном за кога сви противуставно говоре да само он има надлежности за све и заједно са њим од ове земље праве спрдњу никако да се запитају да ли је он, свемогући син бога Ра шта одговоран што је у Бору баш тако или што за министра пољопривреде имате лутку на навијање, чак не ни на батерије?

Ко је учествовао у продаји Кинезима и зашто баш Кинезима и како је то свемогућем и свенадлежном одговорало и шта је и како све замазано тим куповинама, шта ћемо са истраживачким компанијама? Шта ћемо са цифром од 1.95 милијарди долара? Колико је држава наплатила пореза од трансакције?

Видите, могу сад ови остали да кевћу колико год хоће и да лажу и за Звездана и мене и наше сараднике, јер ја све говорим увек са доказима и чињеницама и постало је мало безвезе и испод сваког нивоа демантовати сваки дан по неку нову глупост. У том ријалитију учествовати нећемо, а овде има јако много информација, кога интересује нек тражи и нек пита.

Драгим Боранима само једна порука: ко не воли Србију не воли ни вас и ко скраћује Србију за остале делове, ништа му није да је једном скрати за Бор, Јадар и Рађевину. Верујте само себи и срећно.

Прочитајте још:  Земљотрес у региону Делиграда

Марија Алимпић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *