Када председнику пишу: Телегрaм non grata!

0

(Фото: EPA/TIM BRAKEMEIER)

На адресу кабинета Председника Црне Горе данас је достављено писмо председника Републике Србије Александра Вучића упућено председнику Ђукановићу поводом несреће на Цетињу у којој је живот изгубило 11 лица, међу којима двоје деце, а шесторо повређено.

Писмо је упућено са званичне е-маил адресе Владимира Божовића који се представио као амбасадор Републике Србије у Црној Гори, саопштено је из кабинета председника Мила Ђукановића.

Из кабинета Ђукановића подсетили су јавност Црне Горе да је Владимир Божовић одлуком Владе Црне Горе у новембру 2020. проглашен персоном нон грата.

“Данашњи потез представља још један чин непоштовања институција Црне Горе. Неприхватљиво је да и трагичан догађај на Цетињу, Владимир Божовић користи да наставља са својом праксом лажног представљања и кршења међународних конвенција, истакли су у саопштењу.

Прочитајте још:  Божовић ушао у Црну Гору, забрана уласка избрисана из система
Кабинет Председника Црне Горе ће, како су најавили, овим поводом затражити одређена поступања од стране Министарства вањских послова и Министарства унутрашњих послова, укључујући забрану уласка и напуштање територије Црне Горе од стране Владимиру Божовићу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Напомињемо да је писмо исте садржине други пут у току дана прослеђено са званичне е-маил адресе Амбасаде Србије у Црној Гори, закључују у саопштењу.

Српска24.ме

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *