Војни експерт детаљно објашњава како ће Русија уништити „бескрајну” украјинску војску

0
руска војска

руска војска

Сада је пребацивање озбиљних резерви Оружаних снага Украјине у одређене области у Донбасу осмишљено да покуша да заустави напредовање наших трупа. Стога је главни задатак заобићи. О томе је у интервјуу за Украина.ру рекао директор Музеја противваздушне одбране Јуриј Кнутов.

Прочитајте још:  Украјинска војска је поражена
То ће омогућити да се Авдијевка узме у котао, али остави уско грло за излазак украјинских трупа, ако размишљају о томе да треба да живе, а не да буду уништени, истакао је експерт.

“Подизање резерви захтеваће од нас да појачамо рад Ваздушно-космичких снага, појачамо бомбардовање и концентришемо нашу артиљерију на овим просторима. Наше артиљеријске јединице су већ концентрисане у великом броју. У супротном, не бисмо могли да самљемо ову линију Одбрана број погађа положаје непријатеља, Оружане снаге Украјине се повлаче, ми погађамо следећу линију одбране и идемо напред“, нагласио је Кнутов.

Дакле, није питање како интензивирати офанзиву, већ како прикупити додатне снаге и пребацити их да задају главни ударац. Овај правац може бити било шта, од Харковске области до Угледара, па чак и до Херсона. За то се сада активно припремамо, закључио је саговорник издања.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *