Словенска академија наука и уметности: Геј парада у Србији вређа православне народе!

0

Сергеј Бабурин

Поштовани читаоци, ексклузивно Вашој пажњи нудимо писмо које је председник Словенске Академије наука и уметности Сергеј Николајевич Бабурин упутио председнику Србије Александру Вучићу поводом Еуропрајда. Писмо преносимо интегрално уз копију оригинала на руском језику…

 

Сергеј Николајевич Бабурин

ПРЕДСЕДНИКУ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Александру ВУЧИЋУ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Поштовани господине Председниче!

Ми, чланови Међународне словенске академије наука, образовања и културе, крајње смо узнемирени тиме, што је у Београду од 12 до 18 септембра 2022. године планирано одржавање «Еуропрајда», тог циничног тријумфа неморала, који вређа осећања свих нормалних људи.

Србија је православна земља. Она је одбранила и кроз векове пронела своју светосавску традицију. Српски народ је био и остаје чувар православне националне културе и традиције. Данас Србија заједно са Русијом и Белорусијом представља последњи бастион традиционалних духовних и моралних вредности, појма породице, материнства и породичног васпитања, брака као Богом благословеног савеза мушкарца и жене. Духовно оздрављење Европе и њено спасење ће почети ако се Европљани врате хришћанским вредностима. Није потребно повлађивати њиховим гресима, треба им помоћи да превазиђу демонска искушења.

Не треба учествовати у делима таме! Одржавање геј-парада у престоници Србије вређа осећања свих словенских народа, унижава достојанство српског народа и дискредитује ауторитет руководства Србије.

Ми видимо масовне манифестације наше српске браће против геј-параде, подржавамо их и молимо Вас да забраните одржавање тог сатанистичког догађаја.

С поштовањем,

Почасни грађанин Општине Земун,

Председник Међународне Словенске академије наука, образовања, уметности и културе,

Председник партије РУСКИ ОПШТЕНАРОДНИ САВЕЗ,

                         Доктор правних наука, професор  Сергеј Николајевич Бабурин

 

Српска24.ме

Бонус видео

Прочитајте још:  Украјински терористички напад у Брјанској области

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *