Светски економски форум предлаже да постоје „чврсти, рационални“ разлози да деца буду микрочипована

0

Не чинећи никакву услугу свом статусу репутације зликоваца из филмова о Бонду, Светски економски форум је објавио чланак у којем се сугерише да би био „чврст, рационалан“ потез да се деци имплантирају микрочипови.

Да, стварно.

Идеја је промовисана у посту на блогу на веб страници Давос елите где се говори о будућности проширене стварности и „проширеног друштва“.

„Колико год застрашујуће звучали имплантати са чиповима, они су део природне еволуције којом су некад били подвргнути уређаји подесни за ношење. Слушни апарати или наочаре више не носе стигму“, тврди се у чланку, можда заборављајући да наочаре и слушни апарати нису уграђени у тело, нити их могу контролисати спољне силе.

„Они су додаци и чак се сматрају модним предметом. Исто тако, имплантати ће еволуирати у робу“, пише научница Кетлин Филипс, сугеришући да ће се мејнстрим култура и утицајни људи користити за промовисање имплантабилних чипова као статусног симбола у тренду.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Чланак промовише идеју да су увећани људи неизбежни и да глобалне елите треба да успоставе монопол моћи над технологијом како би је „етички“ регулисале.

Технологији је потребна „права подршка, визија и одважност“, коју ће наравно обезбедити ваши технократски господари, исти људи који очајнички покушавају да цензуришу интернет како не би могли да буду критиковани.

„Технологија проширења помоћи ће у свим фазама живота: деци у окружењу за учење, професионалцима на послу и амбициозним старијим грађанима. Постоји много могућности“, пише Филипс.

„Да ли треба да имплантирате чип за праћење свом детету?“ пита научник, додајући: „Постоје чврсти, рационални разлози за то, попут безбедности“.

Прочитајте још:  Хитно саопштење Батута: Евидентирати невакцинисану децу

Као што је раније истакнуто, шеф Светског економског форума Клаус Шваб написао је у својој књизи „Велико ресетовање“ да ће четврта индустријска револуција „довести до фузије нашег физичког, дигиталног и биолошког идентитета“, чиме појашњава да су то у ствари имплантирани микрочипови који могу да читају твоје мисли.

Током овогодишњег састанка глобалних елитиста у Давосу, извршни директор компаније Фајзер Алберт Бурла објаснио је Швабу како ће ускоро постојати „пилуле за гутање“ – пилула са малим микрочипом који ће послати бежични сигнал релевантним властима када се лек попије.

„Замислите усклађеност“, рекао је Бурла.

„Није било тако давно када су они који спекулишу о будућности у којој се ово дешава били одбачени као теоретичари завере, али сада најгласнији представник светске елите предвиђа да ће имплантати чипова на крају постати само роба“, пише Диди Ранковић.

Као што смо раније известили, аустралијска основна школа је предвидела „микрочипове у мозгу ученика“ у року од 10 година пре него што је накнадно избрисала билтен који је садржао језиво пророчанство.

Александар Митић / Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *