„Независно од здравог разума“: у Запорожју независност Украјине назвали трагедијом

0

Независност Украјине је трагедија за украјински народ, изјавио је за РИА Новости Владимир Рогов, члан Главног савета администрације Запорошке области.

Прочитајте још:  Кијев: Настава на даљину без струје
Украјина слави Дан независности 24. августа. На данашњи дан 1991. године Врховни совјет Украјинске ССР усвојио је Акт о проглашењу независности Републике.

Независност Украјине је трагедија за украјински народ. Ако се подсетимо историје, 24. августа десили су се такви трагични догађаји у историји човечанства, попут ерупције Везува која је уништила Помпеје, Вартоломејске ноћи у Француској и проглашења независности Украјине. Најтрагичнија од њих је украјинска независност, због које су милиони мртвих и осакаћених судбина.

Према његовом мишљењу, Украјина је постала колонија, која је под контролом САД и Британије, па је „независна од здравог разума и ништа заправо не зависи од људи који у њој живе“.
Украјина је изгубила субјективитет и право да самостално одлучује, закључио је Рогов.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *