„Наводно страдала нека деца” имају своје име и презиме

0

Злочин на Петровачкој цести

Министар одбране Небојша Стефановић каже да српска деца које хрватски председник Зоран Милановић помиње као „наводно страдала нека деца”, имају своје име и презиме.

Прочитајте још:  Радна снага иде на Запад – смеће иде на Балкан
Стефановић наводи да су то Јовица Дрча (6), Жарко (9) и Невенка Рајић (11), Дарко Вуковић (13), те да су убијени на Петровачкој цести док су били у избегличкој колони коју су 1995. године безочно бомбардовали хрватски „јунаци”, који, такође, имају име и презиме, пренео је Танјуг.

„Сувишно је било шта рећи о председнику једне земље, државе чланице ЕУ, који се очигледно дичи познавањем рада макроа и дама са торбицама у Бруклину, Харлему и Бронксу, док без трунке људскости штити убице деце. Једноставно, ма колико дивљао у својим изјавама и нападао Србију, председника Вучића и тужилаштво у Београду, правде за жртве овог нечовечног злочина мора бити”, поручио је Стефановић реагујући на изјаву Милановића да ће Хрватска подићи оптужницу против председника Србије јер је Србија подигла оптужницу против хрватских пилота који су гранатирали колону Срба на Петровачкој цести у којој су међу убијеним српским цивилима била и деца.

Политика

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *