Порука подршке из Русије Литијама против еуропрајда

0
Ми, руски и српски чланови Друштва руско-српског пријатељства из Москве, обраћамо се свима оним који данас протестују против одржавања “Еуропрајда 2022” у Београду, главном граду Србије и Белом Граду српске историје.
Уз вас смо! Подржавамо ваш протест!
У вашем противљењу Еуропрајду видимо темеље очувања вере и истине! Ваш данашњи протест показује снагу и верност Срба наслеђу Светога Саве!
У вашем изласку на улице се види да буја и јача противљење народа мрачним и рушилачким силама Еуромајдана и Еуропрајда!
Прочитајте још:  Последњи српски возач камиона из Украјине стигао у Београд
Уз вас смо, у молитви, свим срцима својим! Молитва није протест, али је утврђење душе и духовно супротстављање злу. Заједно са вама, који сте на првој линији, данас се суочавамо са силама антихриста: одупиремо се њиховим циљевима и мржњи, одупиремо се њиховим лажима и изопачењима, одупиремо се њиховом безбожју, њиховој издаји душе народне!
Заједно са вама слушамо глас пастира Српске Православне Цркве, осјећајући њену молитвену подршку! Ријеч сваког владике сада је ријеч пастира и чувара српског родољубивог живота! Са њима овај народни протест поприма своје лице, своје суверено право да брани православну хришћанску вјеру силом Крста, да брани сву своју лепоту и истину!
Руско – српско пријатељство из Москве
РУССКОЕ СЛОВО В ПОДДЕРЖКУ СЕРБИИ
Мы, русские и сербские члены Общества Русско-Сербской дружбы, обращаемся ко всем, кто сегодня протестует против проведения «Европрайда-2022» в Белграде, столице Сербии и Белом городе сербской истории.
Мы с вами, мы поддерживаем ваш протест!
Прочитајте још:  НЕKО ће морати ДА ОБЈАСНИ зашто и МЕСЕЦИМА након ХАПШЕЊА KОЛУВИЈЕ пластеници „ЈОВАЊИЦЕ“ светле као ЛАС ВЕГАС!
В нем мы видим основы сохранения веры и правды! Сегодня он являет силу и верность сербов своей святосаввской традиции!
В этом протесте растет и крепнет народное противостояние темным и жестоким силам Евромайданов и Европрайдов!
Прочитајте још:  Миодраг Лекић о дочеку Кривокапића у Београду: У дипломатији ништа није случајно - Ово је реванш за Кривокапићеву изјаву о Вучићевим малверзацијама са Ђукановићем
От всего сердца мы молимся вместе с вами! Молитва – не протест, но крепость души и противостояние злу. Вместе с вами сегодня мы противостоим антихристианским силам: их целям и ненависти, их лжи и извращениям, их безбожию, их предательству народного сердца!
Вместе с вами мы слышим голос Сербской Церкви, чувствуем ее молитвенную поддержку! Слово каждого епископа сейчас – слово пастыря и стража сербской национальной жизни! С ним протест обретает свое лицо, свое суверенное право на защиту православной веры и ее крестной силы, ее красоты и истины!
Васељенска
Бонус видео
https://www.youtube.com/shorts/y7M3CpdwGpE

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *