Немачки љубитељи бестијалности захтевају легализацију секса са животињама

0

Немачки бестијалисти протестују како би укинули закон о заштити животиња у земљи – који забрањује било какве сексуалне односе између људи и животиња.

У том циљу, баварски зоофили су одржали јавне демонстрације тражећи признање у „Маршу поноса зоофилије“. Један од демонстраната рекао је руској државној компанији Раптли да је могуће успоставити сексуални однос пун љубави са животињама – у ствари, „много је лакше изградити однос са животињама него са људима“, рекао је човек који је довео свог пса.

Немачки закон о заштити животиња забрањује било какве сексуалне односе са животињама или продају животиња онима који желе да закопају кост као пас љубимац (или обрнуто). Прекршитељи се суочавају са тешком казном од 25.000 евра (24.910 америчких долара).

У међувремену, у Аустралији, предстојећи „Фестивал опасних идеја“ угостиће професорку Џоану Берк, која ће разговарати о етици „људи који воле животиње“, наводи Америкен Консерватив. Како пише Дејли мејл: Историчар планира да представи савремену историју секса између људи и животиња и позваће чланове публике да погледају „променљива значења” бестијалности и зоофилије и етику „љубљења животиња”.

„Тек последњих година неки људи су почели да поткопавају апсолутну забрану зоосексуалности“, цитиран је говорник на сајту. ‘Да ли су њихови аргументи опасни, изопачени или једноставно погрешни?’ Огорчени Аустралци огласили су се на друштвеним мрежама како би критиковали организаторе фестивала јер су дозволили презентацију за коју су тврдили да је интелектуално злостављање животиња. „Интелектуализација о злостављању животиња није авангардна или кул.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

То ЈЕ одвратно и свако ко присуствује овом догађају је неморалан кретен“, рекао је други. Други су отишли на Твитер да поделе своја размишљања са аутором и организаторима догађаја. „Овде се не ради о „љубави према животињама“.

Ако ћеш бити одвратан, бар буди искрен. Овде се ради о злостављању животиња. Нек је срам свакога који је умешан у ову сесију“, рекао је један. „Они мешају секс са животињама са љубављу према њима. Ово прво не само да је неетички, већ је и противзаконито’, написали су на Твитеру. Запамтите народе, вау значи вау…

Прочитајте још:  УЗ АСИСТЕНЦИЈУ САД: Украјина припрема операције „лажне заставе” користећи хемијско оружје

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *