Рокфелерова фондација жели да бихејвиорални научници смисле убедљивије приче о ковид вакцинацији

0

Као још један знак да програм ковид вакцинације од стране глобалистичких институција није прошао тако добро као што су се првобитно надали, Рокфелерова фондација је открила да (заједно са другим непрофитним организацијама) убацује милионе долара у пројекат бихејвиоралне науке намењен да открије зашто велике групе људи широм света одбијају да приме вакцину.

„Пројекат Меркур“ је колектив бихејвиоралних научника формиран од стране Савета за истраживање друштвених наука (ССРЦ), непрофитне групе која добија знатна средства од глобалистичких организација и влада. Наведени циљеви пројекта су прилично неспецифични, користећи двосмислен језик и исказе мисије. Међутим, чини се да су основне намере усредсређене на коришћење бихејвиоралне психологије и елемената масовне психологије да би се разумео глобални отпор недавним напорима око поштовања прописа у вези са вирусом ковида.

 

Прочитајте још:  Британско истраживање: Заштита од ковида-19, коју пружају две дозе вакцина Фајзер и АстраЗенека, почиње да опада за шест месеци
Групе Меркура биће распоређене у више нација и региона и проучаваће одбијање вакцине и медицинске „дезинформације“ које до тога доводе. Они делују са намером да прилагоде наративе о вакцинацији тако да одговарају различитим етничким и политичким позадинама, тражећи кључ од капија сваког културног краљевства и убеђујући их да прихвате вакцину.

 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Фондација Рокфелер и ССРЦ напомињу:

 

„Након што је начелник јавног здравства САД окарактерисао нетачне здравствене информације као „хитну претњу“, а Светска здравствена организација их окарактерисала као „инфодемију“, ССРЦ је објавио позив за подношење предлога како би се супротставио растућим глобалним претњама које представљају погрешне информације и дезинформације око јавног здравља и ниске стопе вакцинације против ковид-19, и притом је примио скоро 200 поднесака из целог света.

 

…С обзиром да ковид-19 преовладава и брзо се развија свуда, постоји хитна потреба да се идентификују интервенције са потенцијалом за повећање броја вакцинација.

” ССРЦ и пројекат Меркур не само да примају средства од фондација, већ и од владиних институција. У јуну 2022. пројекат Меркур је добио још 20 милиона долара од Националне научне фондације, која тврди да је „независна“ агенција владе Сједињених Држава. Што значи, измишљање ефикасне ковид пропаганде постаје трезор за мале групе бихејвиоралних истраживача и психолога који ускачу.

 

Прочитајте још:  Више људи убијено у пуцњави у тржном центру на Флориди
Сврха партнерства Националне научне фондације са пројектом Меркур је наведена на веб страници ССРЦ-а:

 

„Ово иновативно партнерство ће подржати истраживачке тимове који желе да процене онлајн или офлајн интервенције за повећање потражње за вакцинацијом против ковид-19 и других позитивних здравствених понашања, укључујући и циљање произвођача и/или потрошача нетачних здравствених информација и/или повећањем поверења у поуздане здравствене информације.

 

” Пројекат Меркур наводи ове тачке као фокус: „Финансирани пројекти ће пружити доказе о томе шта функционише – а шта не – на одређеним местима и за одређене групе како би се повећала примена вакцинације против ковид-19, укључујући и оно што је изводљиво на терену и оно што има потенцијал да буде исплативо на већем нивоу. Сваки од 12 тимова ће имати приступ налазима других тимова док истражују интервенције укључујући, али не ограничавајући се на:

 

Прочитајте још:  Уз Ужичко коло и Бају малог Книнџу: Матуранти у Звечану прославили крај школске године и поручили - ОСТАЈЕМО ОВДЕ(Фото и видео)
Спровођење обуке писмености за ученике средњих школа у партнерству са локалним властима како би се помогло ученицима да идентификују дезинформације о вакцини против ковид-19. Опремање поузданих гласника комуникацијским стратегијама за повећање потражње за вакцинацијом против ковид-19. Коришћење друштвених мрежа за дељење прилагођених порука које је развила заједница за повећање потражње за вакцинацијом против ковид-19.

 

” Другим речима, њихов фокус је пропаганда, пропаганда и пропаганда. Сама основа постојања пројекта „Меркур“ подразумева да се појединцима не може веровати да сами одлучују о информацијама којима су изложени и да се морају обликовати да прихвате главни наратив. Такође се подразумева да су информације о мејнстриму или естаблишменту увек поуздане и непристрасне. Широко распрострањено непоштовање обавезне вакцинације против ковида упркос великом притиску владе је можда један од најнецењенијих догађаја прошлог века. То је вероватно разлог зашто су политичке елите и корпоративни медији прешли од непрекидне кампање страха против јавности до тога да се ковид не помиње у року од неколико недеља.

 

Било је то као да је становништво пролазило кроз две године мучења, а онда је једног дана мучење једноставно престало без објашњења. Да су се закони о вакциналним пасошима примењивали у западним земљама у обиму који захтевају владе и глобалисти, онда би последњи остаци личне слободе сада били трајно избрисани. Сва индивидуална права постала би привилегије које би вам дале власти и зависиле би од тога да ли ћете примити било коју ковид вакцину или медицинске третмане који су у то време у моди. Размислите о томе: да су добили оно што су желели, Запад би изгледао баш као Кина тренутно, или још горе, без економског учешћа без ажуриране ковид пропуснице. И, претња још увек постоји. Није објашњено зашто пројекат Меркур сматра да је потребно да састави пропаганду око вакцине за вирус са просечном стопом смртности од инфекције од само 0,23%. И, ако су бројеви примљених вакцина од агенција као што је ЦДЦ тачни, онда је популација ионако већ постигла колективни имунитет (можда њихови бројеви нису тачни?). Зашто су глобалистичке групе толико опседнуте 100% вакцинацијом против ковида? Ово се никада не објашњава.

Рећи ће да се ради о спасавању живота, али ако је само 0,23% људи у просеку угрожено без обзира да ли су вакцинисани или не, онда јавно здравље није баш уверљиво објашњење. Чини се да је сврха пројекта Меркур више да утиче на људе да се вакцинишу упркос науци, а не у име науке.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *