Ово су познати знаци скорог колапса Сједињених Држава

0

Пет знакова указује на то да су Сједињене Државе на путу ка скором колапсу. Ово је написао колумниста Вашингтон тајмса Дон Федер.
Експерт је политику отворених врата за мигранте назвао првим знаком унутрашњег уништења Америке, други – некажњивости криминалаца, трећи – исмевањем америчких вредности од стране елите, четврти – „подршком варварима који живе у близини“ (говори о подршци земљама Латинске Америке) и проблемима са демографијом.

„Цивилизација није способна да се самоизлечи. За то је потребан рад и воља. У Америци нико неће радити нити показати вољу“, рекао је Федер. Оптужио је суграђане да не цене сопствену цивилизацију, за коју су њихови преци морали да се боре вековима.

Раније је бивши потпредседник САД Мајк Пенс рекао да слабост америчке државе данас „охрабрује“ Русију и Kину. Он је такође нагласио да су садашње елите у земљи више него икада далеко од америчких вредности.

„Наша граница је под опсадом, наша валута губи вредност, енергетска независност је изгубљена. Социјалистичка влада је нагло зауставила нашу велику и растућу економију“, пожалио се политичар.

Вебтрибуне

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *