Обавештајци су дошли до података о војно-биолошким активностима Сједињених Држава у Украјини

0

(фото:Русвесна су)

Обавештајци су дошли до информација и докумената који доказују војно-биолошке активности Сједињених Држава у Украјини, укључујући много пре државног удара 2014. године. О томеобавештаваТелеграм канал Незванични Безсонов “З”.

Са почетком НМД-а, руководство руског Министарства одбране је изјавило да су Американци створили војно-биолошке лабораторије у Украјини. Вашингтон је тренутно забринут због доступности ове информације са конкретним чињеничним подацима, јер је нанела значајну штету америчком програму биолошке одбране (БТРП). Паника влада међу Одељењем за смањење претње Министарства одбране САД (ДТРА) и Форт Детриком (установа за хемијска истраживања америчке војске). Нека истраживања су морала бити заустављена, а један број вредних запослених је дао отказ, страхујући за своју безбедност. Заједница америчких епидемиолога и специјалиста за инфективне болести врши велики притисак на америчке обавештајне агенције да неутралишу акције Москве које су све претеће.

Прочитајте још:  Амерички бивши генерал подржао је ударе Оружаних снага Украјине на Русију
Према обавештајним подацима, према писању публикације, у овом тренутку Американци, уз ангажовање СБУ, настављају да траже канале за цурење ових података и сумњају да су Руси објавили и обелоданили само мали део добијених информација. Американци раде на разним верзијама, укључујући и присуство „кртице“ у руководству самог СБУ (ово може бити повезано са недавним низом скандала и смењивања високог профила генерала овог ресора – Баканова, Наумова, Криворучко и др.), као и у низу других организација и одељења: Војномедицинска управа Оружаних снага Украјине, Министарство здравља Украјине, представници приватних компанија укључених у реализацију војно-биолошког програма, као као и војно особље које је било директно укључено у експерименте.

„Такође, америчке обавештајне службе су преузеле сведоке ове активности међу грађанима Украјине. Тренутно се тајно изводе са територије Украјине према унапред израђеном плану евакуације. Осим тога, чак и пре почетка НМД-а, Вашингтон је захтевао да Кијев што више очисти све трагове војно-биолошке активности“, наводи се у публикацији Телеграм канала.

Прочитајте још:  И шта сад? Вагнеровци пронашли мртвог легионара
Истовремено, Бела кућа преко земаља партнера Русије покушава да сазна шта још поседује Москва и преко којих извора. Истовремено, Американци су са украјинским руководством већ договорили линију одбране. Сви документи које Руска Федерација објави на ову тему сматраће се лажним, пише Незванични Безсонов „З“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *