САБЕРИМО СЕ! СВЕТОСАВСКА излази на изборе у Подгорици

0

(фото:Светосавска)

Градски одбор СВЕТОСАВСКЕ у Подгорици донио је одлуку о изласку на предстојеће локалне изборе који ће се одржати 23. октобра ове године.

СВЕТОСАВСКА неће разговарати са представницима политичких опција чије је функционере блаженопочивши митрополит Амфилохије Радовић изопштио из редова Православне цркве. Без обзира на велике идеолошке разлике и значајна неслагања са осталим дијелом политичке сцене, спремни смо да, поводом форме изборног наступа, комуницирамо са свима који се налазе ван круга изопштеника из Српске православне цркве.
То даље не значи да смо спремни да правимо било какве компромисе када су у питању општа круцијална политичка питања и наши принципијелни ставови, као што су хитност укидања санкција Руској Федерацији и неопходност повлачења срамотне одлуке о признању лажне државе Косово.

Уколико не буде спремности за формирање техничких савеза са циљем уважавања цијелог спектра политичке сцене у Подгорици и Црној Гори, СВЕТОСАВСКА ће наступити самостално. Немамо намјеру да толеришемо било какве вјештачке монополе на гласове оних грађана који нијесу ништа квалитативно добили након августовских изборних промјена.

Носилац изборне листе СВЕТОСАВСКЕ у главном граду Црне Горе биће мр Мирко Рмандић. Главним изборним штабом руководиће Тодор Томашевић, док ће ускоро бити конституисани медијски и маркетинг тимови.
СВЕТОСАВСКА ће наступити са слоганом ”Саберимо се”, са врло прецизном намјером да се гласови Срба интегралиста, слободних људи и православних хришћана доминантно концентришу на једном мјесту.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *