Генерал Младић не може више ни да говори

0

Ратко Младић (фото: Tanjug/AP)

Српски генерал Ратко Младић данас је у још лошијем здравственом стању, него претходног дана, па током посете супруге Босиљке буквално није могао да говори, рекао је генералов син Дарко Младић.

” Она је са њим седила два сата, али само је она причала, он је пратио, али није могао да говори, више нема снаге ни да говори” – навео је Дарко Младић.

Прочитајте још:  Састанак "Отворени Балкан" Вучић данас са својим пријатељима
Дарко је навео да су генераловој супрузи холандски љекари рекли да немају ништа ново, да су нешто мало промијенили терапију, али нису рекли како.

Он је подсетио да се ради формално о упали плућа, са водом у плућима и срчаном слабошћу.

“Е сад, да ли је то што је прележао корону или није, нису се изјашњавали по тим питањима” – рекао је Дакро Младић за Срну.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  Од петељки трешања кувајте чај и пијте сваки дан: Ево шта ће вам се догодити!
Он каже да не може да говори о следећим потезима породице, додајући да се и даље чека да буде одобрен термин да Младића посете српски лекари.

Дарко је рекао да ће генералова супруга остати у Холандији још пар дана, а да ће он отићи тамо идуће седмице да посети оца, пошто је тако лоша ситуација.

Прочитајте још:  ЛОНЧАР: Једино решење затварање, нисмо далеко од те мере! (ВИДЕО)
Здравствено стање генерала Младића поново се погоршало, па је пре девет дана због јаких болова и опште слабости пребачен у цивилну болницу у Хагу, одакле је у четвртак, 8. септембра, враћен у затворску болницу у Трибуналу.

РТРС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *