НАЈНОВИЈЕ ЛАЖИ ВУКА ДРАШКОВИЋА!

0

Вук Драшковић (Фото: ФОНет)

Председник Српског покрета обнове (СПО) Вук Драшковић изјавио је ТАНЈУГ-у да му је бивши председник Србије Слободан Милошевић рекао да жели да изгуби Косово, јер је сматрао да Србија нема могућности да га задржи.

Драшковић каже да у својој најновијој књизи пише о разговорима са Милошевићем, али истиче да их никада није крио, већ да их је објављивао још док је бивши председник Србије био жив.

“Милошевић ми је рекао да Србија нема могућности, ни биолошких, ни војних, ни полицијских, ни финансијских да држи под окупацијом и стегом више од 90 одсто становништва на тој територији. Чак је у једном тренутку говорио да се заноси мишљу да Косово да у закуп Американцима на 50-так година, као што је Хонг Конг био привремено под британском управом”, наводи лидер СПО.

Он додаје да је Милошевић сматрао да ће српски народ лако убедити да је Запад крив за губитак Косова, да ће се затим распирити антизападна осећања и до неразумности довести осећања према Русији.

“И то се десило”, констатује председник СПО.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *