Нема народа без мита, нема Срба без косовског завјета!

0

Горан Шарић (Фото: Јутјуб)

Слушам пријенос српске скупштине и у једном тренутку Вучић каже: “Одговорна политика не може бити заснована на миту.”
Одговорна политика не може бити заснована на ријалитизацији Србије, ни на ботоксираним напредњакушама, ни на РТС-у који приказује карте Србије без Kосова.

На чему су Жидови заснивали политику 2 000 година? На страним инвестицијама? На “ЕуроПриде-у”? Или на идеји да су баш они и само они Божји народ? 2 000 година њихов мото био је: “Нека ме заборави десна рука, ако заборавим тебе Јерузалеме!” И кад је дошао прави тренутак, направили су своју државу, свој оток усред оцеана, усред стотина милијуна непријатељских Арапа!
На чему је заснован Ватикан? Највећа свјетска корпорација. Супердржава. На миту да су папе насљедници светог Петра и да у својим рукама држе кључеве раја и пакла!

Не бјежим од чињенице да у српском друштву има митоманије, мегаломаније, нереалних очекивања, неодговорног понашања… Против тога се треба борити. Али не тако да се са прљавом водом претјеривања, баци и чисто дијете – Kосовски завјет!
Нема Срба без Kосова! И сваки Србин кад први пута долази на Kосово треба рећи: “Вратио сам се на Kосово!”

Ако Срби буду чували Kосовски завјет, онда ће Kосовски завјет чувати Србе. Према томе колико сте спремни да гините за своје светиње, толико ће вас остали цијенити.

Одговорна политика заснована је на Kосовском завјету. Најодговорнија политика. То је био, и бити ће завјет милијуна! Завјет небројних нараштаја који ће умирати с ријечима на уснама: “Ове године у Призрену!”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Горан Шарић

БОНУС ВИДЕО:

Прочитајте још:  Језив призор на Лиму: Црногорско смеће прети да изазове еколошку катастрофу

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *