Усправна Србија тражи протеривање Кристофера Хила из земље у року од 48 сати

0
хил

Кристофер Хил

Покрет Усправна Србија позива Владу Републике Србије да због непоштовања одлука наших институција, отвореног позивања на њихово кршење и грубог мешања у наша унутрашња питања амбасадора САД Кристофера Хила прогласи персоном NON GRATA и наложи му да у року од 48 сати напусти Србију.

Његова изјава да је “сигуран да ће се шетња ЛГБТ заједнице одржати у суботу” у Београду, упркос претходне одлуке МУП-а да се тај скуп забрани, директно је и грубо мешање у унутрашње ствари наше земље и подстицање на непоштовање државних институција која може да доведе до озбиљних и тешких последица по грађане Србије.

Директним охрабривањем дела становништва да прекрши одлуку власти земље домаћина, Кристофер Хил наставља тамо где је крајем деведесетих година стао и додатно нас уверава да је одлука да му се додели агреман била погрешна и штетна по интересе Србије.

Кристофер Хил, који је током деведесетих година прошлог века директно учествовао у разградњи наше земље, окупацији Косова и Метохије, процесима који су водили ка убијању, протеривању и понижавању нашег народа, није особа која заслужује гостопримство Србије и њених грађана.

Најновији поступак Кристофера Хила, реактивираног америчког пензионера са мрачном историјом свог деловања у и око наше земље, убедљив је доказ да некадашња десна рука Ричарда Холбрука, крволочног питбул теријера америчке дипломатије задуженог за најтеже притиске и уцене на руководства Србије и Републике Српске и најмаркантнијег покровитеља албанских терористичких банди, а сада промотер геј идеологије и предводник рушења остатака нашег суверенитета мора у најкраћем року, недвосмисленом одлуком Владе Републике Србије да напусти нашу земљу са картом у једном смеру.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  КАКО ЗАУСТАВИТИ ДУНАВ

Евентуални изостанак одлуке о проглашавању Кристофера Хила за PERSONU NON GRATA и његовом протеривању из земље био би показатељ да је наша држава одустала од одбране суверенитета и пред очима целог света и својих грађана пристала на изругивање, подсмевање и ниподаштавање сопствених институција од стране особе који је погазила и незаслужено гостопримство Србије и све добре обичаје и правила која обавезују представнике дипломатске заједнице.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *