Боројевић: ЛГБТ агенда води ка легализацији педофилије (ВИДЕО)

0

“До сада се нисам изјашњавао о ЛГБТ популацији као о болести док нисам добио да заиста постоји шифра под којом се они воде као поремећај. И у том поремећају ви сада имате ситуацију да то сад одједном постаје нормално. Не може поремећај бити нормалан, али мора бити уважен, треба имати поштовање према њима, јер то је поремећај и гледаш их као неког коме треба помоћ”, рекао је Саша Боројевић гостујући у новој емисији Васељенске и додао да се припадници ЛГБТ налазе и даље на списку менталних болести у Србији.

Боројевић се осврнуо на велики број права која имају припадници овог поремећаја и додао да је захваљујући њиховим лобирањем дошло до измена у уџбеницима Србије о којима уче деца а што је директно кршење Устава Србије будући да ми немамо средњи род у уставу а управо о њему уче деца у осмом разреду основних школа из биологије.

Боројевић је нагласио да су сада посебно угрожена деца и да манипулацијом и заменом фраза искоришћавају и децу и термин љубав, а да то управо раде људи који су педофили или је питање дана када ће јавност сазнати њихове склоности:

“Човек који је писао дечија права Питер Њуел из Уницефа ухапшен због силовања дечака од 12 година, човек који је писао социјалну заштиту УН Непалу ухапшен са три дечака, једног док је силовао двојица су била у подруму закључана, човек који је писао родна равноправност Канађанин, заменик министра просвете ухапшен за силовање сопственог сина који има 12 година.”

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Напад "Искандера" на укронацистичку базу у Харкову: Ликвидирани нацисти и страни плаћеници (видео)

Аутор и водитељ: Весна Веизовић

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *