УХАПШЕН СРЂАН НОГО “Већ ми је донесено решење о задржавању – због твита!”

0

Некадашњи посланик Срђан Ного објавио је на свом Фејсбук налогу да је полиција дошла да га хапси.

Ного је у објави тврдио да га полиција хапси и да је донето решење о задржавању, наводно због расправе коју је имао са Владимиром Ђукановићем на Твитеру.

Прочитајте још:  Азербејџански медији: Вучић подржао "територијални интегритет" Азербејџана
У спорном твиту, Ного је за Ђукановића рекао да га је покварио новац, да је променио своје раније ставове, а онда је поменуо и стрељање.

“Кад си био млад и шворц патриота, ниси се плашио, ни 3. светског рата ни рата звезда. А сад кад си буржуј, у лови и на функцији, буља жваће гаће. Губитак пара, функција и моћи води право у затвор или на Теразије. Кратак је пут од “100 Муслимана за 1 Србина” до “овде нема јунака какав је био Мурат”, и “на Косову немамо ништа, и један метар би био добитак”. Ти Ђукановићу и твој шеф Александар Вучић сте чист доказ да лова од људи прави пичке. Ви који се залажете за Open Balkan, и на томе радите, треба да знате да тада овде важе БАЛКАНСКА ПРАВИЛА. И немојте да заборавите да кад вас буду стрељали викнете “Живела Србија”! П. С. Добра вест је нема вешања, лоша вест је биће стрељања. Обећавам.” – рекао је Ного у низу твитова.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Правда

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *