Цвркут дана – tweet of the day: Citati @Citiramvas [ИСПРАВКА]

0
dr shoemaker

У свом говору од 17. септембра, канадски доктор, др Шумејкер је наводно рекао да предвиђа да ће 50% младих који су „вакцинисани“ добити миокардитис од те тзв. Ковид-19 вакцине и да ће умрети у року од 5 год од дана примања исте.

Ипак, како се снимак пажљивије погледа, доктор Шумејкер је заправо изнео тврдњу која је у медицини одавно позната, да ће око 50% оних који сада имају 21 годину и добили су миокардитис умрети за 5 година. Ипак, то није статистички податак који се односи на корону и вакцине против короне. Једна студија из 1995. и наводи управо наводи статистички податак врло сличан наведеном – студија смртности од миокардитиса обухваћених том студијом је четири године након дијагнозе износила 56%.

Такође, др Шумејкер је поменуо и његове колеге, њих 38 младих и здравих људи који су умрли одмах после бустера. Ипак, не наводи ни имена својих колега, нити болнице у којима су ти доктори и докторке радили, нити било које друге податке на основу којих би се те тврдње могле потврдити.

ИСПРАВКА: Тврдње др Шумејкера су првобитно биле погрешно пренете, а студије смртности младих од миокартидитса и раније су показивале сличне податке. Такође, др Шумејкер није изнео никакав прецизнији податак о 38 младих и здравих људи, па се та информација може узети само као његова тврдња а никако није доказана чињеница.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

БОНУС ВИДЕО:

Прочитајте још:  Цвркут дана – tweet of the day: jesaul @meum_ius

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *