Некадашњи уредник ”Побједе” шеф Медијског тима СВЕТОСАВСКЕ у Подгорици

0

Милорад Рашовић

Некадашњи главни и одговорник уредник ”Побједе”, Милорад Рашовић, шеф је Медијског тима СВЕТОСАВСКЕ на градским изборима у Подгорици.

Рашовић је дипломорани економиста и вишедеценијски новинар. Оснивач је Народне социјалистичке странке, заједно са Момиром Булатовићем и Душком Јовановићем, након унутрашњег сукоба у Социјалистичкој народној партији, када се већи дио тадашњег руководства окренуо против Слободана Милошевића и подржао ДОС.

Рекордер је по броју одржаних књижевних вечери и позоришних представа у Црној Гори и добитник бројних признања за културно умјетничко стваралаштво. Сарађивао је, тим поводима, са бројним личностима из јавног живота, од Милана Ланета Гутовића, до Весне Пећанац.

Медијски тим СВЕТОСАВСКЕ броји 10 чланова и биће представљен, током кампање, након предаје изборе листе у уторак. Како сади ствари стоје, СВЕТОСАВСКА ће наступити самостално на предстојећим локалним изборима у Подгорици зато што се у редовима странака које чине опозицију у главном граду дешавају ”чудни” и неодговорни процеси, са циљем да се уруши свака могућност остваривања права српског народа. Боље рећи, неки се својски труде да се сачувају све тековине владавине ДПС–а.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *