Украјинска војска гранатирала Горловку,рањена два члана изборне комисије

0

(фото:РТ)

Током гранатирања Горловке данас су повређена два представника секцијских изборних комисија (ПИК). Ажуриране податке саопштио је градоначелник града Иван Приходко.

„У Горловки је број чланова изборних комисија рањених у гранатирању ВФУ порастао на два. Према ажурираним подацима, повређена је жена рођена 1984. године, која је у време гранатирања организовала излазно гласање дуж улице Јаковенка“, рекао је градоначелник.

Прочитајте још:  Празник украјинског разврата: у Кијеву размишљају о легализацији порно индустрије и проституције
Приходко је раније известио о повреди човека рођеног 1974. године, такође члана референдумске комисије. То се догодило у насељу Геолошка истраживања.

Подсетимо, данас је завршен трећи дан референдума о уласку ДНР у састав Руске Федерације. Током целог дана, канонада није јењавала, у неким областима је требало гласати буквално под гранатирањем. Украјинска војска је извела неселективне ударе тешком артиљеријом и минобацачем.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *